Roxana-Mălina Chirilă

Încă o dată, salut site-ul Yogaesoteric!

Văd că aici-semnata, Roxana-Mălina Chirilă, a fost pomenită din nou pe site-ul Yogaesoteric, site-ul oficial al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), condusă de Gregorian Bivolaru. De fapt, mai mult decât pomenită, văd că mi s-a dedicat un întreg articol.

În cazul în care aterizează pe aici grupuri răzlețe de yoghini, ex-yoghini și persoane fără legătură cu yoghinii care s-ar putea să aibă o curiozitate de moment, consider că ar fi utile câteva link-uri orientative:

Articolul Yogaesoteric în care sunt tratată chiar elegant (după standardele Yogaesoteric), este aici. (mi se pare de bun simț să dai link către articolele/site-urile la care te referi, dar Yogaesoteric-ul văd că a rămas în epoca de piatră din punctul ăsta de vedere)

Articolul la care fac referire cei de pe Yogaesoteric, despre călătoria în Franța și conferința despre MISA pe care am ținut-o acolo este aici. E un articol mai mult de opinii/stare decât unul argumentativ, dar văd că cei de pe Yogaesoteric nu știu exact care ar fi diferența dintre cele două.

Conferința efectivă pe care am ținut-o în Franța și care este susținută cu dovezi și documentată este aici. Din păcate e doar în engleză.

Mai multe comentarii când citesc mai tare articolul lor. Până una alta, trebuie s-o mai arunc pe Lara Croft în prăpastie puțin…


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |