Roxana-Mălina Chirilă

Astăzi, sensibilitatea mea…

Inspirată de atâtea și atâtea și atâtea bloguri scrise de femei, pentru femei, cu femei, despre femei și [alte prepoziții] femei, mi-am dat seama ce lipsește de pe blogul meu!

Lipsesc:

  1. Rețetele culinare. Am menționat doar un sushi cu somon, pentru că e sushi cu somon, fir-ar el să fie. E și sushi, are și somon. Ce poți să vrei mai mult de la o mâncare?!

  2. Chestiile legate de cosmetice și machiaj. E drept, nu vreți să vă dau eu sfaturi legate de astea. Pot să număr pe degete dățile în care m-am machiat și singurul meu avantaj în lumea cosmeticelor e că știu ce înseamnă „exfoliant” și că o cremă de noapte intră mai greu în piele. În rest, geluri, loțiuni etc… Ar trebui să caut pe bloguri.

  3. Modă/haine. Cine mă știe, știe de ce nu. Cine nu mă știe… pentru că mă îmbrac după toanele în care sunt. De cele mai multe ori, toanele mele insistă să nu-mi bat capul. Foarte rar insistă altceva.

  4. Chestii despre iubire. Ok, hai să nu zicem că n-am spus chestii despre iubire: iubirea e chestia aia care se întâmplă între două, mai multe, sau mai puține persoane, și conduce la un comportament modificat față de comportamentul inițial. Detaliile depind de la caz la caz, precum și definiția cuvântului, ceea ce în general creează multă confuzie și multe dezamăgiri. Din păcate, generează și multe inepții.

  5. Despre sex și modul în care feminitatea mea manifestă sexualitatea. De multe ori femeile care-și dau numele folosesc cuvinte mai voalate, dar eu sunt mai pe șleau. Filozofia mea personală a sexului: ceea ce altuia îi place, fă-i – în limitele legalității, fizicii și moralității (pentru o valoare dată de moralitate și legalitate). The end.

  6. Despre diverse chestii, care sunt menite să arate sensibilitatea, eleganța și drăgălășenia autoarei. Hmm. Nix. N-am ce să scot din mine. Sau stai. Îmi plac pisicile, se pune la socoteală?

  7. Despre cum femeile nu știu să fie femei. Mă tem că am o problemă conceptuală aici: ce e, în cele din urmă, feminitatea? Am întrebat odată un bărbat, care mi-a răspuns, „Feminitatea e acea caracteristică de a fi feminină.” Și cam acolo am rămas cu definiția. Așa că nu am păreri aici.

Am ratat ceva?


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |