Roxana-Mălina Chirilă

Pentru cei cu avionul parcat în Sf. Gheorghe

Vreau să vă mulțumesc că nu v-ați parcat avionul în fața porții noastre. Coada e vaaag, vag în drum, dar se poate trece foarte ușor de ea. În condițiile în care se tot iese cu mașina pe poarta noastră azi, ar fi fost greu să vă ocolim (avionul are totuși o anumită lungime). Așa că mulțumim mult, fără glumă. Chiar apreciem 😛

Spun asta pentru că de-a lungul vremii mulți, mulți, mulți, mulți au făcut greșeala de a-și parca mașinile fix în fața porții, chiar dacă strada era, în rest, goală – și și-au atras Dezacordul mamei, care a venit la pachet cu bilețele de „Nu parcați – poartă” (prinse cu scotch gros și negru pe parbriz), cu mutarea mașinii câțiva metri mai încolo (noroc că nu mai există prea multe Dacii vechi, cu chei interschimbabile, pe care să le mute sărmani trecători neavizați care au fost deciși ca fiind proprietarii) și alte asemenea mici atenționări.

Ok, hai să fim serioși. Am spus toate astea pentru că e un avion parcat aproape în fața porții mele. Cât de tare! XD N-are aripile puse, dar forma e destul de inteligibilă, la fel ca și inscripția care începe cu Aero și se termină cu nu știu ce. Aeroclubul român? Ceva de genul. Încep să mă obșinuiesc că mă scol dimineața în casa asta, mă uit pe geam și văd ba tarabe, ba avioane, ba alte ciudățenii. Parcă sunt într-un roman.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |