Roxana-Mălina Chirilă

Pentru Banu Marilena din Constanța

Nu știu cum să dau de Banu Marilena din Constanța. A fost menționată astăzi într-un articol de pe Yogaesoteric.net, în legătură cu un miracol care i s-a petrecut în tabăra yoghină de vacanță de la Herculane.

Dacă o știți sau dacă aveți cunoștințe printre yoghinii de la cursurile MISA vă rog să dați mesajul acesta mai departe în speranța că ajunge la ea.

Dragă Marilena,

Dacă ceea ce ți s-a petrecut este cu adevărat un miracol divin, atunci este extraordinar și cred că nu sunt singura care să se bucure de vindecarea ta miraculoasă.

Însă te-aș ruga mult, sau te-aș sfătui, să te duci să îți faci testele RMN și cele pe care ți le recomandă doctorii ca să fii sigură că ești bine. Simptomele pe care le descrii tu s-ar putea potrivi și trombozei, o boală în care se formează un cheag de sânge în venele membrelor inferioare, te doare până urcă, apoi durerea dispare. Însă cheagul rămâne și poate să ajungă la inimă/plămâni, caz în care boala poate fi mortală: http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-ale-venelor/tromboza-venoasa-profunda_909

Sau ar putea să fie cine știe ce altă boală, ale cărei simptome să fi luat doar o pauză.

Dacă e un miracol, e foarte bine și îți urez sănătate. Dar e mult mai bine să fii sigură decât doar să speri că este.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |