Roxana-Mălina Chirilă

Niște update-uri pe scurt.

Pe Gog.com au reduceri de 70-85% la o grămadă de jocuri în următoarele 18-19 ore (după postarea asta). Recomand Tales of Monkey Island.

Am citit două serii de pe Big World Network, The Collector și Real Fangs, ambele de Amanda Meuwissen. O să le scriu recenzii în curând. Pentru acum: sunt simpăticuțe, ușurele, genul d nuvele din care mai citești încă un episod de parcă ai lua o bucată de ciocolată. Nu o ciocolată foarte specială, dar plăcută oricum. Consider că și singure ar merita cei trei dolari dați pe abonamentul lunar. Deci recomand site-ul ca atare.

Îmi iau aer în piept să încerc din nou să citesc Metamorfoza lui Kafka. Data trecută când am renunțat după ce mi-am dat seam că e singura carte care m-a speriat cu adevărat în ultimii ani. Și pentru că m-am trezit cu o fobie față de gândaci de bucătărie. Dar mai încerc!

Săptămâna viitoare plec la mare, așa că îmi cer scuze în avans pentru întârzieri de moderare sau chestii de-astea. Teoretic o să am net, dar nu garantez că stau pe el prea tare 😛

Cursul de Istoria rock-ului, partea a II-a, începe de luni pe Coursera. Am văzut prima parte și o recomand cu căldură pe a doua. Pentru că e istorie și nu matematică sau programare sau alte chestii de genul ăsta, vă recomand să-l încercați chiar dacă nu v-ați uitat la prima parte. Țin să vă reamintesc că e gratis.

În continuare îmi ofer serviciile de traducător și interpret autorizat de limba engleză (și de limba japoneză, dar doar traduceri japoneză-română, că încă nu sunt la nivel de nativ acolo).


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |