Roxana-Mălina Chirilă

6 greșeli de neiertat în dormitor/pentru spioni

Dintr-un instinct masochist deosebit de rafinat, citesc cărți gen „50 de umbre” sau „Amurg” și sunt abonată la newsletter-ul Cosmopolitan.

Am primit un mail azi în care apărea titlul unui articol, „6 greșeli de neiertat în dormitor”. Așa că am dat click, din curiozitate – să văd și eu ce consideră Cosmo de neiertat în dormitor. Să-i spui unui bărbat că are organul „atât de mic și drăgălaș!”, sau să-i admiri stomacul mare și rotund unei femei?

Hahaha. Nu. Cele șase greșeli sunt:

  1. Uitatul la TV/vorbitul la telefon în timp ce. „Asta îl va face pe iubitul tău să creadă că nu mai eşti atrasă de el şi va trebui să lămureşti cumva situaţia.” (Îmi imaginez scena: „Iubitule, mai încet, că nu văd ce face Julia Roberts!)
  2. Să pleci la mijlocul partidei.
  3. Să aștepți ca celălalt să facă tot. (una din puținele chestii care au ceva logică)
  4. Să strigi numele greșit. (i se întâmplă cu adevărat vreodată cuiva? O_o FĂRĂ să-și dea seama că e o problemă?! Că sincer, bancurile noastre românești spun destule despre situație)
  5. Aducerea unui vibrator în pat pe nepusă masă. (ok, nici asta nu e chiar atât de lipsită de logică, poate tipul e vibratorofob)
  6. Să simulezi. (asta n-aș zice că e o greșeală de neiertat. Eventual dacă *încerci* să simulezi și ești prinsă. Altfel n-o să știe că n-ar trebui să te ierte. Logic vorbind.)

Dacă Cosmo ar scrie sfaturi pentru femei-spion, probabil că greșelile de neiertat ar fi sunat așa:

  1. Să-ți folosești pixul cu laser pentru a deschide conserve. S-ar putea ca alții să se întrebe de ce-l ai.
  2. Să declari că n-ai chef de ședința asta super-importantă de punere a cale a lumii și să te duci la carnavalul de la Rio în locul ei.
  3. Să aștepți să-ți dea ceilalți informații fără niciun fel de efort din partea ta.
  4. Să te recomanzi ca fiind „Bond. Jane Bond.”
  5. Să încerci să seduci un șef de țară pe nepusă masă. Cine știe, poate nu te place și pe urmă să vezi distracție.
  6. Să le spui tuturor că ești competentă în o grămadă de domenii în care nu ești, în speranța că te vor pune în posturi din care poți spiona mai bine. Cineva o să se prindă până la urmă!

Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |