Roxana-Mălina Chirilă

Cu ce mă mai distrez

Pe Humble Bundle sunt niște jocuri mișto la prețuri de nimic. Momentan poți să iei Amnesia + alte câteva jocuri la doar $3.

Mă gândeam să-mi reinstalez sistemul de operare pe laptop, că l-am umplut cu tot felul de prostii și l-am chinuit cu diverse. Eventual să-l țin cu puține date pe el și să-mi bag și Ubuntu în dual boot, de distracție (uuu, eventual pot să instalez Amnesia și pe Windows, și pe Ubuntu și să văd cum merge pe fiecare).

Hmmm. S-ar putea să mă ocup cu asta în seara asta 😛

În rest, îl citesc pe Patapievici pentru că la un moment dat mă simțeam nasol și n-aveam stare să citesc romane sau alte chestii care-mi solicitau imaginația. Spre surprinderea mea, omul mă amuză (când nu mă plictisește).

O nostalgie onanistă animă substratul afectiv al intelectualului român, căci el împinge corelatul subiectiv al radicalității sale până la ipsațiune.

=)) Pun pariu că a chinuit propoziția aia în mod intenționat. S-a uitat la ea și a zis, „cum aș putea eu să spun ceva radical, injurios și vulgar folosind cât mai puține cuvinte explicite, clare sau cunoscute?” Am dat și prin dexonline.ro după ipsațiunea lui Patapievici prăjit, dar degeaba. Până la urmă Google mi-a găsit cuvântul prin articole medicale și pe ceva site ortodox.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |