Roxana-Mălina Chirilă

Sfaturi sexuale din reviste de femei

Recomand călduros lectura lor tuturor femeilor și bărbaților. Nu pentru că învățați ceva nou, ci pe post de pagină de umor. Ok, nu întotdeauna, se întâmplă uneori ca articolele să nu fie scrise de fete de 19 ani care vor să aștepte până la căsătorie ca să afle direct cum sexul, și nici de tipe de 50 de ani care tocmai au ieșit de la mănăstire, dar uneori am senzația că revistele chiar preferă sfaturile tembele.

De ex, revista Elle, care a decis să înșire niște lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre sex (pe bune, ăsta e titlul).

Vă prezint o mostră de umor involuntar, probabil:

4. Cum pot face ca prietenul meu sa nu-si piarda erectia in timp ce-si pune prezervativul?

Uf! Neplacuta chestie, nu? Taman cind sa treci la lucruri adevarate, toata distractia se duce de ripa din cauza unui balonas de cauciuc. Pai, ideea e sa faceti din acest moment o parte a distractiei si nu o pauza utilitara. Psihologic vorbind, o atitudine de genul „Uite-l ce haios e asa cu gluguta!“ destinde atmosfera si alunga inhibitiile.

„Uite-l ce haios e așa cu gluguță”?!?!?! După cum spune Linda lângă mine, probabil că asta e cea mai bună metodă contraceptivă. Sigur, să faci mișto de ** omului e o idee genială ca să destinzi atmosfera.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |