Roxana-Mălina Chirilă

„Menționez că nu mai vreau să beneficiez de factură.”

Am fostt în vizită la taică-meu la firmă și am aflat povestea asta: acum câteva luni a renunțat la serviciile Romtelecom ca să treacă pe Digi (cu telefoane, internet, toate cele). Imediat după schimbare a constatat că nu mai are site și nu mai are e-mail, pentru că le avea prin Romtelecom și i-au fost tăiate odată cu internetul.

Ok, nasol momentul, că nu se gândise la aspectul ăsta. Și-a urcat site-ul din altă parte, a rezolvat cu adresa de mail și și-a văzut de treabă.

Trei luni mai târziu, a primit o factură pentru „servicii de internet” (pe toate cele 3 luni, evident). Normal, a pus mâna pe telefon și a spus, „Bine, bine, factura a venit, dar eu servicii nu mai am de luni de zile și nici nu le vreau.” La care i s-a explicat că trebuie să le adreseze o scrisorică oficială că vrea să renunțe la orice de la Romtelecom. Telefonul e insuficient. Logica elementară e insuficientă.

Așa că le-a scris frumos o scrisorică oficială, pe care le-a trimis-o pe mail. Le-a explicat situația, de la cap la coadă, trecând și prin telefonul cu angajatul și cu ce i-a explicat omul, că trebuie să le scrie oficial. Și în încheiere: „Menționez că nu mai vreau să beneficiez de sau să plătesc factura Romtelecom.”

Pentru că, evident, altceva nu mai avea de la ei la care să renunțe.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |