Roxana-Mălina Chirilă

Yahoo! Mail – cum să dezactivezi email-urile în thread

Nu știu cum să-i spun la chestia asta nouă pe care au inventat-o jupânii (de fapt e preluată de la Gmail). Dacă aveți Yahoo!, ați văzut (sau o să vedeți) că de ieri pe azi s-a schimbat pagina de Yahoo! În afară de faptul că iar s-au jucat cu temele, acum conversațiile avute pe e-mail sunt puse toate unele peste altele până când arată așa: [nume persoană] [titlu] [număr de mail-uri schimbate]

Gen:

Yahoo Mail    Enjoy the view across devices with Yahoo Mail (2)

Și acolo ai un fel de thread în care îți apar toate mail-urile schimbate în conversație: ale celeilalte persoane, ale tale, inclusiv cele din draft, chestia care m-a terminat pe mine. Adică îți apar toate mailurile schimbate cu o persoană grămadă, ai conversațiile strânse împreună, toate mail-urile apar într-o singură căsuță… Chestia aia enervantă.

În cazul în care n-ai chef de noua invenție absolut nouă de la Yahoo, care e fix ca cea de la Google, se poate scăpa de ea.

În colțul din dreapta sus, în dreapta numelui, îți apare un fel de roată zimțată. Dai click. Mergi acolo la Settings (a doua pe listă). Acolo mergi la Viewing email (a doua pe listă, sub Accounts). Prima chestie e „When viewing message lists”, unde ai o căsuță lângă care scrie „Enable conversations”. O debifezi pe aia.

Și cu asta ai scăpat. Cel puțin până când are Yahoo! alte idei.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |