Roxana-Mălina Chirilă

Poză cu un corset

Roxana Mălina Chirilă corsetMi s-a zis că poza asta e prea bună pentru pus pe blog 😀

Îmi plac corsetele, îmi plac pozele alb-negru, fotografiile cu joc de lumină și umbră. Și îmi place cum a ieșit poza asta.

N-am fost eu niciodată foarte pasionată de haine, modă, arătat nu-știu-cum. De obicei mă îmbrac undeva între neimpresionant și puțin mai neimpresionant decât neimpresionantul. Dar câteodată mă apucă pasiunea pentru un stil. Corsete. Goth (dar n-am fost niciodată). Ținute elegante, neobișnuite, haine din alte culturi. Sacouri elegante. Trebuie să-i mulțumesc Lindei pentru chestia cu corsetele. Ea chiar și le face singură, eu sunt anti-talent la croitorie.

Viața e mișto de savurat. Muncești, te distrezi, pe urmă te întorci spre chestii fine, delicate, elegante, interesante. Guști mâncăruri noi, sau băuturi care par să merite. Te înconjori cu artă faină. Și haine care să merite. Din când în când.

Despre corsete: sunt comode. Da, poți respira în ele. Se pot strânge (faza ai de o vedeți prin filme, cu trasul tare de fire) pentru că sunt făcute cu „balene” – un fel de întărituri făcute din benzi flexibile de metal, dispuse vertical; îți susțin coloana, așa că dacă stai mult în picioare prind bine. Eu pe al meu l-am comandat din UK, dar văd că sunt unii care importă modelul în România (i-au pus numele de Grazia și au trântit o vampă ca model, deci presupun că site-ul e al unor băbuțe sexy, sau ceva de genul).


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |