Roxana-Mălina Chirilă

Criza conspirativă a românilor

E o conspirație.

De fapt, francmasoneria ne conduce. Evreii conduc lumea. Cine nu e cu noi, e plătit de RMGC să nu fie. Sau e angajat de Securitate. Care Securitate n-a murit, ci trăiește încă sub forma SRI-ului, dar nu știu mulți. Copilul ucis de câini a fost ucis de câini de luptă. Ba, pardon, n-a fost ucis deloc, e o manevră împotriva maidanezilor. De fapt suntem sclavii sistemului, înrobiți prin televiziune și internet, spre deosebire de comunism, când eram liberi. Ne fură sufletele, pentru că tinerii nu mai sunt ortodocși practicanți. Ungurii vor Transilvania. Rușii vor România. Ne aduc la sapă de lemn și ne omoară ca să vândă pământul nostru vesticilor. Nu e deloc o coincidență că au omorât copilul cu maidanezii tocmai când erau protestele contra Roșiei Montane. Vor să ne implanteze cipuri și vaccinele creează autism. Bunicii noștri trăiau mult mai mult, chiar dacă media de viață era mult mai mică.

Uneori există într-adevăr manevre și planuri. De cele mai multe ori există basme inventate din burtă, „bănuieli” trimise mai departe ca adevăruri pentru că vrem ca un lucru să fie adevărat. Vrem să fim persecutați, ca asta să ne explice eșecurile și greutățile. Vrem să fim persecutați puternic, enorm, să lupte împotriva noastră întreaga lume, întregul univers și noi să avem valoare prin simplul fapt că existăm.

Singura problemă e că dacă crezi în basme și povești cu cai verzi pe pereți ești incapabil să vezi realitatea și să reacționezi la ea. Doar te simți puțin mai deștept că tu „te-ai prins”, după care continui să te învârți în jurul cozii, în micul tău univers meschin.

 


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |