Roxana-Mălina Chirilă

În ianuarie se numără bobocii, sau ceva de genul

Blogul de aici de față a fost pornit în ianuarie 2013, când m-am mutat cu el de pe cel vechi de la wordpress.com.

Am avut vizitatori din 94 de țări (!!!), chestie care ar fi mult mai impresionantă și și-ar merita semnele de exclamare din paranteză dacă n-aș ști că cel puțin unul dintre vizitatorii mei regulați intră prin proxy și de fiecare dată apare din altă țară. Ceea ce înseamnă probabil că am vizitatori din, hm, 20 de țări maxim + o grămadă de proxy.

Câteva luni am fost certată cu Google, pentru conținut duplicat (preluat de pe blogul vechi). Oricum, în ultima vreme Google nu te mai lasă să vezi majoritatea căutărilor cu care ajung oamenii pe site-urile tale (o fi un efort de a reduce numărul postărilor gen „căutări ciudate”, de care mă fac și eu vinovată). Dar chiar și așa, am vreo două-trei statistici:

  • mulți oameni ajung aici pentru căutări legate de pornografie. Chestia asta mă încălzește pentru că înseamnă că troll-uiesc la greu internetul.
  • cea mai tare căutare pe anul 2013: „cand aspiratoarele vorbesc paianjenii se ascunde”
  • cele mai multe căutări pe google cu care sunt găsită sunt legate de numele meu, yogaesoteric sau diverse cărți.

Cele mai vizualizate postări au fost:

  1. Yoghinii MISA – maeștri ai artei sexuale.
  2. O listă de cărți recomandate și câteva nerecomandate.
  3. Curiozitate satisfăcută.
  4. 50 de umbre descătușate – capitolul II.
  5. Povestea lui O – Recenzie? Comentariu? Interpretare?

Ceea ce-mi amintește că n-am terminat de citit 50 de umbre descătușate.

Am scris 371 de postări, ceea ce e puțin înfricoșător, dacă stau să mă gândesc.

Blogul are momentan 2.518 comentarii. În total au fost trimise 26.369 până la ora la care scriu postarea asta, ceea ce înseamnă că vreo 24.000 de comentarii au fost spam. La început de-abia dacă îmi intrau câteva comentarii în spam pe zi, zilele astea au ajuns să fie sute (7.570 în decembrie, îmi spune filtrul, și azi deja 159, la nici 4 PM). Asta pentru că cineva spunea odată că mai bine să vedem toți spamuiala decât să aștepte câteva ore să-i aprob comentariul.

Dat fiind faptul că blogul nu are un specific pe bune, nu sunt persoană publică și nu fac nimic foarte impresionant aici, mi se pare mișto că am avut aproximativ 68.000 de vizualizări anul ăsta și am peste 2.000 de vizitatori pe lună în ultimul timp. Cu alte cuvinte, dacă scriu regulat am toate șansele ca în 5 luni de zile să am același trafic pe care-l are zoso într-o zi.

Aceste date v-au fost comunicate pentru că-mi plac statisticile.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |