Roxana-Mălina Chirilă

Poze haioase cu apartamente din Brașov

Uneori (odată la vreo lună, sau dau, sau trei) când mă plictisesc încep să mă uit la case de vânzare/închiriat din diverse orașe. Intru pe site-uri de imobiliare, dau prețul descrescător și fac ceea ce s-ar putea numi „documentare” – dacă aș avea vreodată chef să scriu chestii despre oameni bogați și casele lor. În lipsa unei astfel de dorințe, recunosc că am hobby-uri ciudate. Unii se uită la mașini, eu mă uit la case. În fine.

Și așa ajung din când în când să văd tot felul de poze cu case. Câteva, din Brașov:

Și pe canapea se relaxa, răstignit, Iisus.

Prima chestie pe care mi-au picat ochii în poza asta a fost crucifixul cu Iisus. Deci, în dormitor la capătul patului e un televizor, iar dincolo de televizor e o canapea, și pe canapea… După cum zicea cineva, „Aici odihnește robul companiei, în fiecare seară când se întoarce de la muncă.” (sursa)

O casă casabilă.

Apartamentul ăsta e de vânzare de multă vreme, că-l văd la fiecare câteva luni, când intru pe site. Podea de sticlă, pereți de sticlă, geamuri spre interior. Uneori am senzația că nimeni nu-l ia pentru că dacă ai oameni nepricepuți/copii în familie/printre prieteni/printre rude/oriunde în viața ta, poți să te umpli de cioburi. (sursa)

Un dormitor care mă lasă perplexă

„Nu vă supărați.”
„Da?”
„Aveți o pianină în dormitor?”
„Da.”
„De ce?”
„Că ne-am săturat să fim treziți de bormașină.” (sursa)

„Și aici sunt eu, când vizitam Brașovul...”

Un penthouse de 6 camere, super-ofertă, dar nu poți să vezi o singură poză cu apartamentul efectiv. Totul e cu împrejurimile, cu balustrada de la balcon, cu balconul – și un selfie al fotografului încântat de vacanța lui, probabil. (sursa)


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |