Roxana-Mălina Chirilă

Atenție! Cultul malefic al lui Bastet revine!

Azi am văzut pe cineva întrebând pe internet de ce e plin de pisici peste tot. Clipuri cu pisici, poze cu pisici, iubitori de pisici, pisici apărute de nicăieri.

Ei, bine, e momentul să vă dezvălui adevărul ascuns din spatele acestor evenimente. Consider că ați ajuns la acea vârstă și pregătire intelectuală în care să înțelegi adevărurile care conduc lumea din umbră, sforile subtile care se trag în favoarea sau defavoarea unui tip de spiritualitate sau a materialismului.

Adevărul e că pozele cu pisici au fost prevăzute în Apocalipsă. În capitolul unu din Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul stă scris:

  1. Scrie, deci, cele ce ai văzut şi cele ce sunt şi cele ce au să fie după acestea.
  2. Taina celor şapte stele, pe care le-ai văzut în dreapta Mea, şi a celor şapte sfeşnice de aur este: Cele şapte stele sunt îngerii celor şapte Biserici, iar sfeşnicele cele şapte sunt şapte Biserici.
  3. Iară nenumăratele pisici sunt premergătorii zeiței Bastet, adică a Satanei, înainte de lupta dinaintea luptei din urmă dintre Dumnezeu și Satana.

Aceasta este Bastet:

Bastet.

Nu-i așa că vă pare cunoscută? Ba da! O vedeți peste tot pe internet zilele acestea, dar în forme mai amuzante. Pisicile vor să vă convingă că sunt drăguțe și simpatice, dar de fapt sunt unele dintre cele mai mari asasine din lume. Sunt ghemotoace de ură și instinct criminal care subjugă oamenii prin blana lor pufoasă și pisiceala lor înșelătoare.

În Antichitate, egiptenii se închinau acestor ființe oribile și zeiței-pisică, Bastet (sau Bast). Dar au fost cuceriți de Ptolemeici și apoi de romani, iar când în Imperiul Roman a condus creștinătatea, cultul lui Bastet a fost eradicat mai rapid decât oricare altul. E drept că Jupiter a influențat iconografia creștină, dar Bastet nu-și avea rolul. În cruzimea lor, fiicele lui Bastet, pisicile, mâncau Sfântul Duh, porumbelul, de fiecare dată când îl vedeau. Așa ceva nu poate fi tolerat!

Bastet a fost deci îngropată, dar acum, când oamenii nu mai cred foarte tare în Dumnezeu, ea și-a trimis misionarii pisicești peste tot în case, chiar și pe internet. Pentru că Bastet a avut două mii de ani să se gândească cum să cucerească lumea și știe care sunt resorturile noastre interioare. Bastet știe la ce dăm like și share și a avut grijă să se insereze printre noi printr-un meme continuu și de neînvins! Ea controlează pisicile din casele noastre, le convinge să stea în poziții amuzante când sunt pozate și astfel speră să recucerească lumea.

În 10 ani, toți ne vom închina lui Bastet, fie că o vom ști sau nu.

Deci de fiecare dată când vedeți un lolcat, trebuie să înțelegeți ce forțe malefice se află în spatele lui. Luați aminte la adevărul ascuns din spatele acestor încercări de cucerire a lumii. Deseori el este exprimat clar pentru toți cei care au ochi să vadă, dar mulți îl neglijează.

Mesagerul malefic al lui Bastet.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |