Roxana-Mălina Chirilă

Lecție despre biologia femeii

Acum câteva zile am dat peste un articol scris de o femeie care a făcut avort în perioada comunistă. Da, de-ăla ilegal, pentru care puteai ajunge la pușcărie dacă autoritățile aflau și pentru care puteai ajunge în mormânt dacă ceva mergea prost. Ei, femeia asta a trecut la un pas de ambele și spune: „Am fost tratată ca un obiect.”

Și mulți comentatori îi răspund: „Pentru că ești și pentru că meriți.”

Citez:

Daga Teodora, aceasta femeie si-a meritat soarta. Mai rau decat un sistem rau si degradant este o persoana de felul acesta.

 

Nu gasesc nimic impresionant in afara faptului ca poate aceasta este soarta pe care o merita o femeie care isi doreste cu atata ardore sa faca asa ceva. Comunismul a fost plin de bube negre, stim cu totii,..dar femeia din articol a fost singura care a ales sa treaca prin toate cele. Nu am nicio urma de parere de rau pentru ea!

 

Mai bine nerusinat decat criminal! Si nu judec pe nimeni! Sper sa platim toti pentru faptele noastre! Spuneti ca ati suferit din vina unui sistem…. Ha! Ce bine e cand ai pe cine sa acuzi!
Nu pot sa nu reactionez, atunci cand vad ce tupeu are o femeie care a recurs la asa ceva, mai ales o femeie care mai are 2 copii si care zice ca e mama! Sper doar sa auziti toata viata scancetul, plansul acelui copil pe care l-ati omorat inainte de a veni in cacatul asta de lume!
Ma intrebati cine sunt eu sa va judec?! Pardon! Este punctul meu de vedere! Nu cred ca ati vrea sa va pot judeca eu!

 

Bineînțeles, nu pot decât să empatizez cu păreri ca cele de mai sus, mai ales pentru că știu secretele adevărate despre femei pe care nimeni nu vrea să vi le spună:

  • Condiția de femeie este atât de mult deasupra condiției de bărbat încât înainte de a se naște o femeie, Dumnezeu o pune să semneze contracte prin care acceptă să-și doneze viața pentru a crea și crește alte ființe umane. A vrut să se nască femeie, și-a asumat rolul. Bărbații, fiind creaturi inferioare, nu sunt obligați să aibă prea mult de-a face cu creșterea copiilor decât dacă decid să-și asume asta. Așa grăit-a Dumnezeu.
  • Femeia nu poate rămâne însărcinată fără voia ei: toate femeile au o bucată de piele numită himen care le acoperă vaginul în totalitate când doresc să se apere. Oricât ar vrea un bărbat, nu poate trece de această piedică. Însă, din păcate, himenul se deteriorează când femeia face sex cu cineva care nu-i este soț sau când divorțează. Dacă femeia poartă fuste scurte, himenul îngheață și poate fi spart de bărbat. Deci, de fapt, orice femeie violată care rămâne însărcinată și-o cere.
  • Femeia este o creatură profund rațională, care nu cunoaște sentimentele până în clipa în care își dorește să-și întemeieze o familie. Ea nu se va îndrăgosti de niciun bărbat până când nu își va dori copii. Dragostea nu are nimic de-a face cu viața ei. Nu poate fi în niciun fel afectată emoțional de un bărbat care vrea să se culce cu ea. E un sloi de gheață.
  • Femeia este de asemenea eminamente o ființă non-sexuală. Nicio femeie nu simte dorința de sex, nicio femeie nu și-ar putea încălca limitele propuse vreodată din cauza unei chestiuni minore cum ar fi excitația (care nu apare la femei) și sub nicio formă nu ar putea avea nevoie de sex.
  • Femeia nu are de ce să vrea sex din punctul de vedere al relației. Intimitatea fizică e un eufemism pentru desfrâu și nu există niciun fel de bucurie de a fi cu celălalt înainte, în timpul sau după sex. Faptul de a fi ținută în brațe de un bărbat iubitor o dezgustă. Nu există nicio intimitate reală în intimitatea fizică. Intimitatea adevărată îl conține pe Heidegger.
  • Pe de altă parte, când femeia face, totuși, sex, este forte bine cunoscut lucrul că ea trăiește de fiecare dată un orgasm atât de intens încât îl mai resimte și peste trei-șase luni. Acest lucru e făcut „ca să se distreze”. A se vedea: pactul cu Dumnezeu, care spune că ea are datoria să producă copii când El vrea.
  • Cu toată superioritatea ei de ființă rațională, non-emotivă și capabilă de orgasme lungi și absolut asigurate, femeia este mai puțin pură și neprihănită decât copilul pe care-l poartă, ceea ce înseamnă că viața ei e deja trăită și este deci mult mai puțin semnificativă decât cea a unui fetus de 3 cm care seamănă cu un mormoloc cu față. Dacă copilul îi va da peste cap toate planurile de viață, o va condamna la sărăcie sau chiar o va ucide, ea trebuie să se supună, face parte din pactul cu Dumnezeu.

Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |