Roxana-Mălina Chirilă

Ghid de scriere în online

M-am hotărât să scriu această postare pentru că am văzut că în continuare există oameni care nu știu cu adevărat cum se scrie pentru online. Bazându-mă pe o vastă experiență pe forumurile și blogurile din România, vă voi putea învăța, scurt și demonstrativ, cum să vă integrați în sfera internautică românească.

Ca să fii credibil e absolut necesar să scrii din când în când cu CAPS LOCK. Pentru că altfel lumea n-ar ÎNȚELEGE unde pui accentul.

Semnele MULTE de exclamație și semnele repetate ALE ÎNTREBĂRII îți vor transmite INDIGNAREA pentru o cauză BUNĂ, NU-I AȘA?!?!??!!!!!!!!!!!??!?!

VIRGULELE sunt o invenție mișto, deci trebuie folosite mai multe,,,, pentru că altfel NU e PAUZA suficient de MARE. De asemenea,, nu trebuie uitat că NU EXISTĂ regulă legată de spații ÎNAINTE sau după VIRGULE,,deci poți să le pui oricum!!!!!!!!!!111!!!

Iar dacă faci o PAUZĂ undeva e NECESAR să pui multe puncte-punte…pentru că…DACĂ NU…n-o să înțeleagă NIMENI că ai stat să te gândești…acolo!!! NU?!?!?!

CRATIMA e o prostie,poți s o pui sau să nu…și , oricum , cine știe UNDE ar trebu-i pusă?!?!?! Ideea e că trebui-e să fie UNDE-va.

Diacriticele S-UNT o prostie…care…nu are sens. Le folosesc… doar… FETELE!!!! de masa. Cand le pui la SPALAT!!! HAHAHAHA! vEZI ce destept SI COMIC sunt?!?! Bancuri-le proaste sunt si ele o NECESITATE.

Ideea oricum in ONLINE e sa ti exprimi PAREREA care e f.f.f.f valoroasa deci,,,!!! NU conteaza exact cum o expri-mi..cine vrea,intelege!!!! Adevaruri-le reale sunt comuni-cate in se cre to MANIE!!! Si asta necesita f.f.f. mult ERMETISM,,,DAR!!! cine ie destept PRICEPE, intelegi BOULE! (((Ba bou e MA-TA, nenorocitu-le!!!!?!?! HAHAHA) TU CREZI CA EU NA-M CREDIBILITATE!!?!??!?!! Imputit de snob care crezi ca VALOAREA MEA,,,E DATA de c-um SCRIU! esti   incapaBIL sa pricepi ca ALTE CHESTII SUNT mai importa-nte decatt porcarile aste a cu,,,, t  e iei    de nimicuri. AI STERS mesajele mele CA TE    INVINGEAU proast-o!!!

TU NA-I VALOREA MEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_________

_________

[Notă: Dap. Exact așa de diliu pari când scrii în stilul ăsta.]


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |