Roxana-Mălina Chirilă

Sunt bărbat, mi-am descoperit vaginul spiritual

Am descoperit un articol fascinant de pe site-ul oficial al grupării MISA în care un bărbat își împărtășește trăirile spirituale cu restul omenirii. Se pare că după vreo 5 ore de trimis energia lui Dumnezeu la toată lumea, inclusiv lui însuși, omul s-a simțit puțin obosit și deprimat. Dar în loc să se odihnească, a continuat să energizeze tot ce prindea.

Așa că Dumnezeu i-a trimis tot felul de experiențe. Unele și la cerere. Citez:

Apoi, am fost inspirat să cer trăirea unor stări specific feminine, precum starea de orgasm clitoridian, starea de orgasm vaginal, starea de orgasm cervico-uterin, starea de orgasm anal, starea de orgasm urinar – acesta din urmă existând însă şi la bărbaţi. Au fost stări incredibile! Cel mai puternic am resimţit-o pe cea de orgasm cervico-uterin, ca un fel de căldură pasională în întreaga zonă abdominală, ce avea modulaţii ca un fel de unde staţionare în întreaga zonă pelviană şi abdominală, dar nu explozive ci lente şi profunde. De asemeni, mi-a plăcut orgasmul clitoridian şi am putut sesiza diferenţele între acesta şi orgasmul vaginal. Ceea ce trăieşte o femeie în timpul actului amoros este minunat!

Bărbatul mai continuă să-și explice experiențele și trăirile non-sexuale, iar apoi termină apoteotic:

Doresc să împărtăşesc celor care merită, cuprins de un mister insondabil, această taină copleşitoare a Graţiei Supreme a lui DUMNEZEU, care ne poate transforma într-o singură zi mai mult decât ne-am transforma în câteva vieţi, fără ea. Doresc să afle şi alţii despre această revelaţie, pentru ca împreună să putem aduce SATYA YUGA şi să putem realiza destinul spiritual al ROMÂNIEI.

Numai la MISA.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |