Roxana-Mălina Chirilă

Cum să-ți găsești neliniștea interioară

Sunt atâția care te ajută să-ți găsești liniștea interioară, atâtea sfaturi, articole, metode, cărți, workshop-uri, seminarii încât nu mă îndoiesc că până în clipa de față, după ce ai cheltuit atâția bani și atâta timp, ai ajuns la un stadiu de serenitate excelent. Dar eu simt că mai ai încă necesități profunde care nu au fost încă satisfăcute.

Știu, pentru că știu cine ești. Te înțeleg. Am fost și eu odată ca tine, dar apoi am avut revelația unei tehnici extraordinare care m-a ajutat enorm, o tehnică cu adevărat miraculoasă. De aceea, ți-o împărtășesc gratis, iar dacă dorești poți să cumperi și cartea recomandată de mine pentru a te ajuta în demersurile tale.

Stai în lotus pe vârful canapelei, pentru că pe jos mișună gândacii. Gândacii sunt ființe vii, nu trebuie omorâte și nici nu e bine să intervii în destinul lor. De aceea, te-ai cocoțat unde nu aveți nimic în comun, pentru că altfel îi iubești și îi accepți. Viața pulsează pretutindeni în jurul tău și o accepți în toate formele ei.

Iar dacă Universul consideră că meriți să ți se înlocuiască geamul pe care l-au spart copiii care se jucau aruncând cu pietre în el, îl va înlocui. Ție ți-e indiferent, pentru că după ce ai citit multe cărți și articole despre asta și după ce ai făcut câteva cursuri pe domeniu, ai atins pacea interioară și fericirea supremă și ai realizat că viața este o iluzie. Plutești într-un ocean beatific.

Te-au dat afară de la muncă, dar când Dumnezeu îți închide o ușă, îți deschide o fereastră (deci chestia cu geamul spart e de fapt un semn divin pentru cine știe cum să-l interpreteze), așa că te reprofilezi pe o carieră unde lumea îți va aprecia sufletul pentru tot ceea ce este.

Noua ta carieră e poezia, pentru că e singura capabilă să reflecte trăirile tale profunde. Dacă divinul vrea, te va răsplăti. Oricum ar fi, rămâi adânc în fericire și te uiți la primul poem pe care l-ai scris, care va ilumina mințile, inimile și sufletele oamenilor milenii de acum înainte:

Sfânta Filofteia
A luat orhideea
S-a dus în Iudeea
Și l-a văzut pe Dumnezeu
Care i-a dăruit un îngeraș zglobiu și drăgălaș
Și Cunoașterea Supremă.

Prietenii ți-au spus că nu e o poezie de Nobel, dar tu crezi în tine. Știi care e valoarea ta reală. I-ai trimis aura să înconjoare planeta, ai scufundat versurile în subconștientul omenirii, iar cei care au urechi să audă vor recunoaște vibrațiile subtile ale frumuseții acestor vorbe din prima clipă. Scrii sub influența divină și fiecare cuvânt care iese de sub tocul tău vrăjit mustește de iubirea, pacea și grația Domnului.

Ai atins perfecțiunea atât de bine, ai înțeles atât de profund sfaturile date de cei care te-au învățat să ai încredere, să manifești optimism, să te vezi în lumina perfectă încât nu ai cum să faci ceva greșit.

Dacă totuși simți că îți lipsește ceva – deși e clar că toate sfaturile de auto-ajutor și-au atins scopul și ești persoana cea mai fericită și pașnică din lume – poți lua în considerare posibilitatea de a-ți fi dor de neliniștea interioară.

De aceea sunt aici ca să te ajut! În mod normal neliniștea interioară este un atribut al omului, un lucru pe care-l ignorăm deoarece ni se pare natural. Ce ne putem face atunci când ea nu mai există? Din cauza unei severe lipse de interes în acest domeniu – lipsă de interes „ajutată” pe sub mână de finanțatorii celor care scriu cărți de auto-ajutor și care fac parte din grupuri de interese mondiale – există o lipsă acută de ajutor.

Într-adevăr, până și marea companie Google ne oferă doar sfaturi pentru a scăpa de neliniștea interioară, ceea ce demonstrează profunzimea și extinderea extraordinară a acestei conspirații. Însă nu despre aceasta vreau să vorbesc acum. Pentru că dacă ați ajuns aici este clar că aveți nevoie de ajutor – și aveți nevoie de ajutor acum!

Cu noua mea metodă, confirmată de cercetătorii britanici și ruși într-o serie de experimente făcute în laboratoare special finanțate pentru astfel de studii, care se află în locuri pregătite intenționat pentru o cercetare de maximă calitate științifică și spirituală, vă veți putea regăsi neliniștea interioară în doar câteva zile, gratis!

Nu aveți nevoie de nicio altă informație, în afară de cele pe care vi le voi pune la dispoziție. Această tehnică a fost testată și funcționează. Uitați-vă la aceste testimoniale ale celor care au încercat-o:

Cu ajutorul tehnicii date de Roxana M. Chirilă, am putut pentru prima oară după multe luni de zile să simt și altceva decât fericire neîntreruptă. -Andreea B.

Și:

Niciodată nu am crezut că viziunea mea asupra lumii se poate schimba radical în doar câteva zile! De când am aplicat această metodă, văd universul cu totul altfel! Mulțumesc, Roxana Chirilă!-Dumitru P.

Metoda este atât de simplă încât NU-ȚI VA VENI SĂ CREZI! Un singur paragraf îți va transforma viața și va aduce noi valențe sufletului tău! Vei trăi stări cum doar omul în starea sa cu adevărat naturală poate trăi! Fără aditivi chimici! Fără suplimente alimentare!

Uite aici această tehnică secretă, eficientă și extraordinară de aducere a neliniștii interioare: deschide ochii. Uită-te la tine. Uită-te la realitate. Întreabă-te dacă ceea ce faci are vreo valoare.

Atât. Dar dacă simți că ai nevoie de ceva care să te pună în spiritul lucrurilor, poți să te ajuți citind această carte. E despre adolescenți bolnavi de cancer.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |