Roxana-Mălina Chirilă

Site diliu despre femei, bărbați și relații

Cineva mi-a dat un link către un site cu sfaturi și analize despre relații în care nu cred că există idei bune sau inteligente decât dintr-un pur accident. Site-ul se numește fiiconstient.ro. E bun de citit ca banc, sau ca să te minunezi de nebunia umană.

Câteva citate:

Sexul in grup este mediul destinat sa scoata la lumina … toata mizeria interioara a oricaruia dintre noi.

Si in general ceea ce numim dragoste si respect in relatii este … exact preocuparea pentru acel cadru de relationare in care … mizeria sa nu fie rascolita, …  pentru a o putea acoperi cu aparente de bun simt, iubire, etc.

Din articolul Va temeti de o experienta erotica de grup? Aveti si de ce!, în care ideea principală e că dacă n-o vrei în grup, e clar că ai o problemă. Cuplurile sunt pentru lași! Acest articol are 270 de like-uri pe Facebook (deși, după cum ziceam mai demult, e posibil să nu aibă atâtea).

Un alt articol deplânge situația actuală a bărbaților, care nu știu ce vor:

De ce le trebuie barbatilor, pentru relatii ”serioase”, doar femei ”cuminti”  (reprimate sexual), desi se plictisesc repede de ele?

[…]

Barbatii nu au fost niciodata atrasi de fetele ”cuminti” si aproape  nimeni nu a facut dragoste cu o fata cuminte sau cu o nevasta.
Doar s-a folosit ea sa-si descarce tensiunile sexuale  … cu ceva teatru, cat inca noutatea o facea sa para interesanta.

Din alt articol, care s-ar părea că susține și mai mult că măritișul e nașpet, iar adevăratele femei sunt alea care se culcă cu mulți bărbați. 149 de like-uri (sau alte activități) pe Facebook.

Revenind la subiect, urăsc să văd oameni care-si reprimă sexualitatea !
(să ne înțelegem: nu oamenii, ci situația mă enervează)

Să dezvolt: urăsc să văd că oamenii se autoînvinovățesc, le e rușine, le e frică sau sunt prea “mândri” în raport cu sexualitatea.

Si cum femeile au o sexualitate de minim 5 ori (asta in cel mai rau caz) mai puternică decât a bărbaților (dacă luăm în considerare numărul de bărbați la care ar face față o singură femeie)…

…ele sunt cele mai predispuse la comportamentele alea care mă enervează.

Alt articol, de alt autor. Ce avem, mă? Sexualitate de (minim!) 5 ori mai puternică decât a bărbaților?! Cum o fi măsurat-o, cum o fi decis-o, din care burtă o fi scos statistica, habar n-am. Oricum, articolul continuă să explice că femeile sunt agresive, fițoase și nesimțite pentru că nu recunosc că vor să facă sex. (99 de like-uri și alte activități pe Facebook)

Citez mai departe din acest articol atât de pro-femei și feminitate încât Radu F. Otravă și alții vor muri de ciudă în fața acestei poezii:

Dar nuuuuuuuuuu, nuuu…(dacă aș fi fată) eu mă invonovățesc
pentru că simt că-mi VREAU si îmi PLACE, iar în loc la această asumare aleg să ma port ca o vacă, să fiu nesimțită si agresivă cu ceilalți
si asta doar pentru ca NU STIU CE SA MAI FAC ca să primesc o PULĂ – dar nu recunosc asta NICIODATĂ.

Si culmea că nu doar că se învinovățește pe sine, dar sar și la gâtu lu alealalte…de parca toate “îs curve nespălate care sug pula” și ea e singura “Sfântă” de pe planeta asta.

Tot site-ul e o perlă completă, în care bărbații-autori își strigă agramat și plin de puncte-puncte ideile despre sex pe net. Ideile sunt simple: femei cât mai multe, pe cât posibil cât mai multe în același timp, ahtiate după sex, dar care să creadă că totuși ăștia sunt bărbați sensibili care le iubesc și le respectă așa cum sunt, chiar dacă le zic curve – și chiar dacă le scuipă în cap pe altele, cele care n-au chef să fie cum le pohtește lor inimioara (sau alt organ).

Uf, uf, uf. Bărbații ăștia, îs varză sărăcuții.

(Nu mă refer la bărbați în general când zic „bărbații ăștia”, mă refer strict la cei câțiva autori ai articolelor)

(Și înainte să vă plângeți că bărbații nu mai sunt ce au fost odinioară, așa cred și ei. Doar că problema e, evident, că nu-s mai mulți bărbați ca ei.)


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |