Roxana-Mălina Chirilă

Statistici pe blog – 100.000

Un anunț pentru cei interesați de statistici (sau curioși, sau…)

Azi am depășit 100,000 de pagini vizualizate de când am lansat blogul în ianuarie anul trecut. În perioada asta (ultima lună, cel puțin, ultimele trei poate) în fiecare zi ajung pe blog peste 100 oameni, care se uită la peste 200 de pagini (în total, evident). Acesta fiind minimul, pentru că media, îmi spune Google Analytics, e de 143 de vizitatori și 350 de pagini afișate (am instalat Google Analytics doar de pe la jumătatea lui ianuarie, deci nu are datele complete de la începuturi și până în prezent).

stats 100kChestia care mă încălzește cel mai tare e că sunt aproape 3500 de comentarii pe blog. Pentru că spune mai elocvent decât orice alt număr că nu doar se citește, nici nu se aterizează accidental, ci se și discută.

Așa că mersi că treceți pe aici, că unii dintre voi spuneți câte ceva și că recomandați câte un articol sau tot blogul mai departe. Mersi și pentru corecturi, acolo unde sunt necesare (chiar dacă uneori, ca în ultimele câteva zile, îmi ia mai mult timp să le și fac).

P.S. O chestie pe care-mi spun statisticile că ar trebui s-o fac odată e că să termin volumul 3 din seria 50 de umbre și să-i scriu recenzia. Că am lăsat-o-n aer. (M-am plictisit, ok?)


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |