Roxana-Mălina Chirilă

Cărți, știri, foiletoane și romanul meu disponibil gratis

Editura la care public Flight from Hell și-a schimbat stilul de funcționare. Pe scurt: toate romanele sunt disponibile gratis pe site și cei care donează prin Patreon pățesc tot felul de chestii bune. Schimbarea s-a produs azi, cu relansarea site-ului și înscrierea editurii în Patreon.

În ce mă privește sunt sceptică cu privire la mișcarea asta a celor de la Big World Network, dar pentru voi e numai și numai o chestie bună. În primul rând pentru că aveți acces gratis la romanul meu (și cei cărora nu le place de mine pot să se plângă mai în cunoștință de cauză, fără să dea niciun ban pentru asta):

Flight from Hell bannerȘi în al doilea rând pentru că aveți acces la tot felul de alte romane, cărți de non-ficțiune, cărți audio și toate cele. (aș dori să precizez că m-a lovit la un moment dat revelația că Amanda Meuwissen, editoarea mea, autoarea seriei Incubus, scrie scene sexuale explicite și le citește ea însăși cu multă dăruire 😀 )

Pentru cei care au ajuns aici tardiv și au ratat toate anunțurile mele în privința asta, Big World Network e o editură care publică foiletoane în epoca digitală – câte un „episod” de carte de 4-10 pagini în fiecare săptămână. Pe site sunt și serii complete, și unele care sunt încă în scriere (ca a mea). Cărțile complete audio/ebook/tipărite sunt disponibile la vânzare și de obicei sunt re-editate, adăugite și în general mai bune decât ce apare pe site. (cei care donează primesc cărți pe gratis – inclusiv tipărite, inclusiv livrate internațional)

Nu știu dacă o să rămână pe donații la nesfârșit și dacă accesul gratuit o să fie disponibil pentru totdeauna, așa că merită să băgați un ochi sau doi pe acolo în perioada asta, să vedeți dacă vă surâde câte ceva.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |