Roxana-Mălina Chirilă

Cel mai interesant film de anul viitor

Am văzut acum trailer-ul și o să fie epic. Să vă povestesc: un mare șef de corporație, tânăr geniu în domeniul afacerilor, are anumite… probleme psihice… din cauza cărora este incapabil să relaționeze normal cu alți oameni. Își ascunde defectele cu dibăcie și farmec, dar în viața privată are tot felul de ciudățenii, în special în ce privește relațiile „romantice”. Din cauza asta apelează la prostituate pe care le pune să semneze contracte de confidențialitate ca să nu-i divulge secretele. Și crede că totul e sub control.

Însă într-o bună zi o tânără studentă vine să-i ia un interviu și omul face o pasiune morbidă pentru ea. Nu face parte din lumea prostituatelor de lux, dar el e atât de mistuit de dorință pentru ea încât decide să facă un pas periculos în afara lumii „sigure” în care s-a învârtit.

Pentru că are bani, are și resurse, așa că află totul despre fată: unde locuiește, cu ce se ocupă, unde lucrează. O urmărește, o ține sub supraveghere, încearcă să o seducă. În primă fază îi trântește un contract de sclavie sexuală și unul de confidențialitate pe masă, dar când ea nu e semnează, el decide că problema trebuie abordată altfel și începe să o curteze mai puternic, îi trimite cadouri scumpe, o împinge pas cu pas înspre o relație pur sexuală conform fanteziilor lui, iar ea, prinsă între atracția față de un bărbat frumos și bogat și ciudățeniile posesive și acaparatoare ale omului, piperate cu preferințele lui sexuale de la care de-abia reușește să-l convingă să se abțină, pică din ce în ce mai adânc în mrejele lui și se lasă supusă la din ce în ce mai multe perversiuni de dragul lui.

Singura problemă cu acest thriller psihologic-erotic cu influențe horror e că e un film de dragoste. Cică. Adică ea nu ajunge încarcerată într-o pivniță subterană undeva a la Colecționarul, unde moare din cauza obsesiei „romantice” a unui psihopat, ci ajunge să aibă o relație cu el (care în continuări va ajunge o căsătorie).

Și acesta e motivul pentru care n-o să mă duc să mă uit la 50 de umbre ale lui Grey, filmul. Pentru că nu e cel mai interesant film de anul viitor decât în varianta editată ca thriller din capul meu. Altfel probabil că o să fie cel mai agasant film de anul viitor.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |