Roxana-Mălina Chirilă

Mi-a dispărut bara de search din Google. Bug sau feature?

Ieri-azi am remarcat o chestie ciudată: după ce dau search pe Google îmi dispare uneori, nu tot timpul, bara de search de sus. În loc să văd căsuța aia în care pot edita liniștită ce-am căutat, mă trezesc că dau scroll în sus și capul de pagină e cel pe care-l vedeți. Adică fără căsuța aia în care poți scrie ce vrei tu să cauți. Tehnic vorbind, aș putea edita mai sus, acolo unde e de obicei URL-ul, doar că e mai cu cântec la editare.

Când dau click pe logo-ul Google nu se întâmplă nimic. Pot schimba între web, images și restul, dar cam atât. Ăsta e un bug, sau se vrea feature? L-aș băga la categoria „bug”, că nu face mereu același lucru, dar nu-s obișnuită cu bug-uri Google. Numai eu pățesc, sau pățesc și alții chestia asta?

Și dacă tot suntem la capitolul „Google face lucruri trăsnite”, îl poate convinge cineva că într-adevăr vreau să scrie în limba engleză și azi, și mâine, și răspoimâine și pentru restul existenței mele, dacă nu spun altfel? Că-mi sare înapoi pe română de spui că-i purice.
google search bar has vanishedLE: Așa arată în mod normal:

google search bar prtscr

 


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |