Roxana-Mălina Chirilă

Spațiu pentru desfășurare Rapcică

Tocmai mi-am dat seama că m-am trezit cu unii dintre comentatorii supărați ai blogului lui Mihai Rapcea pe blogul propriu, comentându-mi off-topic prin articole. Și când scriam comentariul cu numărul 30 al unei postări târâte cu forța în lupta asta, mi-am dat seama că nu-mi place. Mai ales că am senzația că o să continue povestea.

Așa că am zis că ar fi mai bine să fie strânse comentariile de genul într-un loc unde nu încurcă lumea. Am și alți comentatori, non-legați-de-Rapcea, care nu-s în temă cu subiectul și care n-au greșit cu nimic ca să ajungă în temă volens-nolens.

Aici e postarea unde se poate discuta subiectul, deci. Reguli și indicații:

  1. Încercați să mențineți la minim înjurăturile, atacurile la persoană, etc. Dacă vă prind, vă trag de urechi.
  2. Dacă vă dispare comentariul imediat după ce l-ați scris, nu înseamnă că v-am banat. Înseamnă că filtrul meu de spam funcționează prost. Dați un mail pe adresa mea de contact și vi-l scot.
  3. Dacă vi se spune că e comentariul în „pending”, înseamnă că atunci când intru pe blog o să-l văd și o să-l aprob. Dacă vreți să evitați situația, nu puneți mai mult de un link în comentariu (e un sistem automat, dacă vede două link-uri vă bagă în pending)
  4. Nu am obiceiul să banez fără ca persoana să știe că m-a supărat. Dacă vi se pare că am făcut-o, dați mail, că e ceva putred la mijloc.
  5. O să arunc un ochi pe ce scrieți, dar să nu vă așteptați să fiu perfect în temă.

Cam atât.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |