Roxana-Mălina Chirilă

Alexandru Andrieș – concert caritabil în Brașov

Acesta este Alexandru Andrieș, cântând în stilul simplu și ușor ironic pe care-l au generațiile mai vechi de cântăreți:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MoeYij3BZzs]

Va ține un concert caritabil în Brașov în aproximativ o săptămână, pe 1 octombrie, la ora 19:30, la Sala Patria. Ce se obține din bilete merge e folosit pentru îngrijirea bolnavilor incurabili (adulți și copii).

Detalii despre eveniment:

Fundația HOSPICE Casa Speranței își propune să readucă în atenția publicului brașovean un artist mult iubit de către acesta. La 30 de ani după lansarea primului album al artistului, Alexandru Andrieș reinventează „Interioare“ și va susține un turneu alături de Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera.

Detalii și despre organizatori:

 Fundația HOSPICE Casa Speranței este prima organizație de caritate din România având misiunea îngrijirii bolnavilor incurabili în faze avansate și terminale, în special bolnavi de cancer. Serviciile hospice sau „îngrijiri paliative specializate” contribuie la îmbunătățirea calității vieții bolnavilor incurabili prin tratamentul durerii și a celorlalte simptome asociate, suport psiho-emoțional, social și spiritual. Serviciile noastre sunt gratuite și se adresează populației din Brașov, București și zonele limitrofe.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |