Roxana-Mălina Chirilă

Bara din dreapta a blogurilor

Tags:

Cred că ne-am obișnuit prea tare cu reclamele, atât de tare de fapt încât multă lume nici nu mai remarcă bara din dreapta a blogurilor.

Eu mă uit pe ea. Dacă sunt bloguri pe care comentez, mă interesează rubrica de comentarii recente. Rubrica de articole noi mi se pare inutilă. Rubrica de articole populare mi se pare interesantă. Mă deranjează când un blog are prea multe tone de chestii în dreapta, dar în rest reclamele sunt ok. De obicei există și o listă de bloguri și site-uri favorite ale scriitorului de blog, dar uneori sunt acolo doar pentru schimb de link-uri, ceea ce e nașpa.

La mine se găsește și un link către roman. În ciuda faptului că e acolo de la începuturile romanului, cu „copertă” cu tot, și că am scris deasupra diverse chestii de la „Romanul meu”, la „Read me”, la „Citește-mă”, trece neremarcat de surprinzător de multe ori. Am fost certată de persoane brusc apărute pe aici că sunt scriitoare fără a fi scris, pentru că ei nu mă găsesc ca autoare nicăieri. Bănuiesc că oamenii preferă să mă caute pe Google sau pe elefant.ro decât să arunce o a doua privire pe blogul meu.

E interesant o parte din funcționalitatea zonei din dreapta a blogului meu a fost resuscitată prin „Acum citesc” și prin posibilitatea de a vota pentru o recenzie sau împotriva ei. Dar merită văzut și ce fac alții pe acolo.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |