Roxana-Mălina Chirilă

eMag promovează cărțile, se pare

Tags:

Nu știu exact pe ce am dat click, dar se pare că eMag are o promoție legată strict de cărți. Se pare că dacă îți comanzi de la ei 3 cărți, în 3 perioade diferite (până pe 15 noi, 16 noi-15 dec, 16 dec-15 ian), ești băgat într-o promoție în care primești niște chestii cu care să-ți faci un colț de citit acasă. Din păcate nu spune foarte clar ce, dar în poză apar un fotoliu, o lampă, o masă și o chestie care arată ca ceva în care îți ții picioarele (nu _pe _care, _în _care).

În afară de asta, la fiecare comandă de cărți oferă o pereche de ochelari de carton cadou.

Pare interesant, dar extrem de vag. E una dintre promoțiile alea care mă fac să mă gândesc dacă aș vrea premiul și dacă mi l-ar oferi cineva gratis, care par să fie făcute oarecum într-o doară, fără să fie gândite până în detalii. Deși e un moment bun să văd dacă-mi place Sven Hassel, care a revenit puternic la modă. (am acasă un volum încă necitit)

Văd că vând și ceva carte, Endgame, care vine cu premii de n sute de mii de dolari pentru cine reușește să rezolve mai repede enigma din carte. Ceea ce mi se pare mai mult decât dubios și care mă face să cred că e o carte prost scrisă cu o promovare bazată pe lăcomie și pe convingerea oamenilor că sunt capabili să rezolve orice pentru suficienți bani, așa că mă feresc de ea.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |