Roxana-Mălina Chirilă

Două reviste

Când eram eu pe la final de gimnaziu și început de liceu cumpăram fix două reviste, pe care le așteptam pe la chioșcul de ziare ca pe pâinea caldă. Pe una dintre ele o luam pentru că eram încă o copilă și deci aveam prostii în cap, pe cealaltă o luam pentru că era cu adevărat mișto. Pe una o ascundeam, cu cealaltă n-aveam nicio problemă să fiu văzută.

Cea pe care n-aveam probleme s-o afișez era Cosmopolitan. Cea pe care o ascundeam era Mickey Mouse. Asta pentru că încă n-aveam discernământul necesar să știu că Mickey Mouse era alegerea matură. Azi, la 26 de ani, n-aș avea nicio problemă să fiu văzută purtând sub braț câteva volume din Mickey M, unde găsești tot felul de aventuri simpatice cu rățoi și șoareci. În schimb mi-ar crăpa obrazul de rușine să fiu văzută pe stradă cu o revistă care publică asemenea prostii.[*]

Nu le spune nimeni că sunt proști și penibili, sau care e chestia?

 

cosmo
Straturi-straturi de afirmații mai mult decât dubioase -- doar în Cosmo!

 


Articolul e despre ce să nu-i iei bărbatului de Valentine’s Day. Problemele sunt multe. Dar cea mai mișto e asta: „Singurii boxeri pe care poate îşi doreşte să-i vadă de Valentine’s Day sunt boxerii din echipamentul sportiv al echipei lui favorite. Ia-i bilete la un meci de fotbal, tenis sau ce alt sport preferă şi l-ai făcut fericit!”

…ca să-i vadă în boxeri? O_o

Îmi aduce aminte de articolul de aici. Cum afli dacă iubitul tău e homosexual? Asculți sfaturile Cosmo! 😀


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |