Roxana-Mălina Chirilă

Făurirea săbiilor asasinei

E un personaj în League of Legends (un joc pe care-l joc destul de des) care rupe tot ce mișcă, o asasină necruțătoare căreia doar puțini aleși îi pot face față și doar dacă au 10 straturi de armuri pe ei sau sunt brusc invincibili timp de vreo trei secunde, cât timp i-ar lua tipei să termine unii dintre cei mai duri dușmani.

E vorba de Katarina, care e toată numai un tăiș: două săbii gemene, pumnale pe care le aruncă cu ricoșeu, de sar de la un inamic la altul, pumnale pe care le aruncă în inima inimicilor cu o asemenea ușurință încât zici că aruncă la țintă la ea acasă, când se relaxează.

Păcat că nu prea reușesc s-o joc eu (dar joc bine împotriva ei).

Există niște tipi cu o emisiune pe Youtube, Man at Arms: Reforged, care fac tot felul de arme, mai ales arme faimoase din filme și jocuri (pentru salariu lucrează cu lumea bună). Și lunea asta au ales să facă săbiile și pumnalele Katarinei – partea mișto e că și explică pe scurt ce fac acolo și care e tot procesul. Și că le demonstrează pe tot felul de obiecte care sunt tăiate bucăți-bucățele. Și că au o tipă în costum de Katarina care pozează cu armele.

Are subtitrări și în română. 🙂

[youtube http://youtu.be/Lq-h3KkF_bY]

 

(cât de faine pot să fie săbiile alea…)


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |