Roxana-Mălina Chirilă

Un scurt rezumat al istoriei reale a omenirii

  1. La început au fost dinozaurii, iar dinozaurii erau indezirabili, așa că și-au luat formă umană și s-au făcut reptilieni.
  2. La multă vreme după reptilieni se nasc oamenii – nașterea lor are loc în spațiul Carpato-Danubiano-Pontic, unde sunt minele de sare. Fără sare în organism, oamenii mor – și doar în această zonă geografică există sarea.
  3. Reptilienii se culcă cu fiicele oamenilor și îi nasc pe francmasoni, care devin faraoni egipteni. Alți reptilieni pun bazele dinastiilor orientale.
  4. În aceeași perioadă, extratereștrii devin zei în multe zone ale Terrei.
  5. Dacii construiesc primele biserici creștine, știind că vine Iisus.
  6. Reptilienii francmasoni evrei îl omoară pe Iisus.
  7. Evul Mediu, francmasonii sunt reduși la pâlcuri mărunte din cauza credinței de nestrămutat a popoarelor.
  8. Credința popoarelor se strămută și francmasonii se infiltrează în rândurile constructorilor de biserici și le fură gesturile secrete.
  9. După iluminism, francmasonii – care sunt și evrei – conduc lumea liniștiți și trec de la sclavia propriu-zisă la forme mai subtile de sclavie, în care oamenii au acces la educație și pot să-și aleagă slujbe mai bune. (dovada că se știau acestea încă din secolul 18)
  10. Francmasonii își încep planul diabolic de a omorî populația cu medicamente. În mod ciudat, speranța de viață crește puternic.
  11. Sclavia devine și mai subtilă. Condițiile de lucru se îmbunătățesc, orele de muncă sunt mai puține, oamenii sunt prea liberi, așa că se inventează televizorul pentru subjugarea oamenilor.
  12. Pentru că medicamentele nu funcționează, se inventează chemtrails pentru uciderea populației. Efectele sunt cele pe care nu le vedeți.
  13. Pentru că oamenii au relații prea bune și dramele sunt prea puține, iar moralitatea e prea mare, se inventează și se promovează homosexualitatea.
  14. Extratereștrii revin și își oferă ajutorul pentru a scoate omenirea din tot acest haos indus de reptilienii evrei și masoni, care sunt rockeri sataniști și homosexuali.
  15. Lumea începe să afle toate adevărurile de mai sus și să dea mai departe informațiile, pe sub nasul reptilienilor francmasoni evrei care nu știu nimic…

Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |