Roxana-Mălina Chirilă

De ce-s femeile deștepte singure?

Nu mai găsesc articolul original, dar ideea e că zilele astea am asistat la mai multe discuții de pe Facebook care au început cu postarea unui articol muieresc de lovire la sentiment, în care se punea întrebarea: „De ce sunt femeile deștepte singure?”

Motivele expuse erau complexe, atât în articol, cât și în comentarii – s-au pomenit prostia femeilor inteligente și despre mariajul femeilor proaste. S-a vorbit despre feminitate și lipsa ei, despre prioritățile femeilor, despre cariere, despre tot felul de chestii.

Eu personal consider că în ziua de azi femeile deștepte sunt singure din același motiv pentru care și bărbații blonzi sunt singuri. A, stai, bărbații blonzii nu sunt neapărat singuri? Păi nici femeile deștepte nu sunt neapărat singure.

Mai verificați puțin premisele înainte să dați share la orice prostie, că altfel putem discuta și de ce spioanele sunt cele mai bune la pat și de ce bărbații cheli au succes maxim în viață, cu la fel de multe baze în realitate.

Până una alta, anunț: femeie deșteaptă, caut bărbat blond. Bine, nu trebuie neapărat să fie blond, poate fi și brunet. Bine, poate să nu fie nici blond, nici brunet, poate să fie și chel sau cum o vrea el. Bine, nu e musai nici să fie bărbat, poate să fie și femeie. O singură condiție: să practice telepatia. Nu doresc niciun fel de relație, am o idee de afacere necurată, că vin sesiunile și știu o grămadă de studenți care ar vrea să li se șoptească fără să poată fi prinși, deci un telepat e un „șoptitor” ideal. Rog seriozitate.

Singura ei problemă e că nu e telepată.

Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |