Roxana-Mălina Chirilă

Martorii ortodocși de la Adevărul

Tags:

Azi am intrat pe Adevărul, am făcut slalom printre link-uri despre ce face ea înainte de sex și la ce vârstă îi scade ei libidoul și anunțuri ȘOCANTE și am reușit să descopăr că dacă jurnaliștii de la Adevărul au o calitate, aceea e că știu să-și citeze sursele.

Partea proastă e că nu înțeleg ei neapărat ce citează acolo. Uite ce am găsit:

De Înălţare, la 40 de zile de la Paşte, Mântuitorul nostru Iisus Hristos s-a ridicat la ceruri de pe Muntele Măslinilor. Conform crestinortodox.ro, la această minune au mai luat parte şi Apostolii şi cei doi îngeri. Aceştia din urmă le-au vorbit apostolilor despre cea de-a doua venire a lui Hristos, şi le-au cerut să nu fie copleşiţi de durerea despărţirii de Mântuitor.

(sursa: Tradiţii de Înălţarea Domnului – Sărbătoarea când se leagă vrăjile şi descântecele. De ce e bine să fii vesel de Ispas şi ce păţesc cei care muncesc astăzi)

Mi și-i imaginez pe cei de la crestinortodox.ro, care s-au dus la fața locului și s-au ascuns în tufele de pe Muntele Măslinilor, cu reportofoanele în mână ca să înregistreze fiecare cuvânt spus de îngeri. Au urmărit toată scena, s-au întors acasă și au scris un articol exclusiv despre acest nou episod din viața extinsă a lui Iisus, care în niciun caz nu e prezent în Biblie.

E bine să știm că mai există jurnaliști de investigație în România, chiar dacă nu lucrează la Adevărul.

[ridicare iisus][3]
Reporterii de la crestinortodox.ro sunt prezenți în acest document istoric.

Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |