Roxana-Mălina Chirilă

Alexandru nu mai poate rămâne însărcinat…

Nu vreau să spun că e nașpa să dai copy-paste la un articol scris de altcineva, dar am dat astăzi peste un Alexandru care-și trecuse următoarele cuvinte lângă numele personal:

Aș fi dorit să scriu acest articol doar din perspectiva omului de știință, interesat de acest subiect. Dar, din păcate pentru mine, există și o implicație personală negativă, adică am avortat… Acum resimt consecințele negative ale avorturilor, pe care le-am făcut crezând atunci că este bine pentru viața mea ceea ce fac! Greu îmi este să abordez acest subiect dureros pentru mine și pentru atâtea femei, după atâția ani în care m-am străduit să-mi spovedesc păcatele și să uit ce am făcut, însă faptul că nu mai pot avea copii, nu-mi permite omiterea lor…

M-am abținut puternic să-i laud operația de schimbare de sex sau să-l iau peste picior, pentru că e clar că subiectul e unul sensibil și că e neplăcut să nu mai poți rămâne însărcinat, după cum reiese și din acest film documentar făcut de Monty Python:

[youtube https://youtu.be/sFBOQzSk14c?t=35s]

În rest, subiectul avorturilor e unul mai larg și Idaho are chestii serioase de zis. Eu doar ridic o sprânceană către cei care-și atribuie atât de tare experiența altora încât uită că n-au avut-o ei.

 


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |