Roxana-Mălina Chirilă

Cartea de azi: știri de la mine, recomandări de la voi

După cum se vede, sunt un pic în urmă cu recomandările de cărți – unde „un pic” înseamnă mai mult de jumătate de lună. Pe scurt:

  1. Nu renunț, doar am avut nevoie disperată de o pauză (de la muncă, de la proiecte, de la tot).
  2. Cea mai mare problemă strict legată de recomandări e că aș recomanda tot felul de cărți care nu mai sunt disponibile.
  3. Cea mai mare probemă conexă e că m-am apucat să citesc câteva cărți proaste și mi-a pierit cheful de recomandări pentru că unele dintre ele sunt moartea pasiunii.

În afară de asta, mi-am dat seama că am o cheie de Steam pentru jocul „The Wolf Among Us” creat de Telltale Games. Eu am deja jocul, n-am nevoie de el încă o dată, așa că vreau să-i dau cheia altcuiva ca să nu se irosească degeaba.

„The Wolf Among Us” e bazat pe seria de benzi desenate „Fables” de Bill Willingham. Foarte multe personaje din basme locuiesc acum în lumea reală, în Fabletown, unde s-au adaptat societății moderne. Lupul cel rău (Bigby Wolf) e șeriful lor, iar în „The Wolf Among Us” trebuie să descopere cine e în spatele unei crime brutale. Ca să joci, investighezi, discuți cu personaje, faci alegeri și în general urmărești cum se desfășoară povestea. N-ai nevoie de îndemânare.

Sunt curioasă ce carte ați recomanda voi și de ce – spuneți-mi în comentariile de pe blog și o să aleg prin tragere la sorți pe cineva căruia să-i dau cheia de Steam.

  • Iau în considerare fiecare persoană o singură dată, așa că dacă îmi enumerați și-mi prezentați 50 de cărți, tot o dată vă trec pe listă.
  • Dar dacă vreți să ziceți mai mult de o carte, e ok. Atenție: vreau să știu și de ce le recomandați.
  • Dacă vreți să răspundeți, dar nu vă interesează jocul, e ok și-așa. Doar specificați treaba asta, ca să nu vă trec pe listă.
  • Dacă vreți cheia, folosiți adrese de e-mail reale, ca să pot s-o și trimit (nu-mi pasă dacă e adresa pe care o folosiți în mod uzual sau dacă sunteți paranoici și vă creați una special pentru ocazia asta).
  • Dacă vreți cheia de Steam, scrieți recomandarea până dumnică seara (3 iunie) la 11:59 ora României. Dacă vreți doar să recomandați o carte, comentariile rămân deschise și după.

Deci, dați-mi de știre în comentariile de mai jos ce carte/cărți ați recomanda voi, iar eu o să mă duc să mai scriu niște recomandări în timpul ăsta, până nu mă fac de rușine cu cât de mult am rămas în urmă.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |