Roxana-Mălina Chirilă

Unde-l găsiți pe Mac Gregor

După cum știți, după ce eu m-am blocat cu „Cartea de azi”, Mac Gregor a fost inspirat să-și scrie propriile recenzii, pe care le-ați putut citi pe blogul acesta. Unde eu recomandam tot felul de cărți fantasy, clasice și literatură dubioasă, el a recomandat SF, literatură românească și nu numai.

Dacă vreți să-l urmăriți în continuare, și-a creat propriul blog, care e aici.

Între timp, dacă vreți să știți ce s-a întâmplat cu „Cartea de azi”, ediția scrisă de mine… ei, bine, au trecut câteva luni bune, poate reușesc să trec și eu peste jena asta. Nu doar că am rămas în urmă cu recenziile atât de mult încât nu mai puteam recupera, dar mi-am dat cu stângu-n dreptul ca o deșteaptă ce sunt.

Mai exact, am făcut o săptămână tematică de literatură erotică mai mult sau mai puțin dubioasă fix-fix în săptămâna cu ziua copilului. De aceea, seria mea se termină brusc pe 31 mai, unde am rămas fazan (ca atunci când îți zice cineva „restaurant” și n-ai cuvânt care începe cu „nt”). O reiau la anul, cumva (mai am o lună să-mi găsesc o strategie), și-mi las semne în calendar să nu mai fac așa ceva.

P.S. Cine zice că puteam să recomand „Lolita” lui Nabokov de 1 iunie și să combin temele așa, răspunsul este NU.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |