Roxana-Mălina Chirilă

Pentru unii, vaccinații-s ca ciumații

Sunt conștientă de faptul că sentimentul antivaccinist e larg răspândit la noi – și nu doar la noi. În timp ce cunoscuți, cunoscuți ai cunoscuților și oameni pe care-i urmăresc pe internet au petrecut ultimul an și jumătate ferindu-se de COVID-19 pe cât au putut, încercând să-i protejeze și pe alții prin măști, distanțare și vaccinare, alții iau în derâdere toate eforturile.

Sau nu în derâdere: urăsc vaccinul, urăsc măștile, urăsc toate măsurile în mod egal și își bat la cap toți cunoscuții să nu pice de fraieri. Se consideră puternici, sănătoși și mai presus de boli și moarte. Iar dacă nu sunt mai presus, atunci au ei idei magice care rezolvă tot.

În contextul ăsta, am avut ocazia să aflu ce mai fac foștii mei colegi din MISA, această grupare despre care mulți spun că e sectă (titulatură pe care ei înșiși o refuză la fiecare pas). De obicei sunt cam într-o ureche și pun botul la orice conspirație, ducând-o până în pânzele albe, dar de data asta au dus lucrurile la o extremă extraordinară până și pentru ei.

Gregorian Bivolaru a trimis un mesaj audio urgent, prin care spunea următoarele:

„Vă rugăm să ascultați cu multă atenție mesajul care urmează.
Vă anunțăm pe această cale că […], cursant al acestei școli, **are interdicție definitivă și irevocabilă de a atinge, de a îmbrățișa **__sau de a săruta cursantele sau aspirantele acestei școli, deoarece a ales să se vaccineze.
Vă rugăm să evitați orice contact cu acest cursant, ne referim la contactul trupesc fizic.
Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere. Am încheiat.”

Mesajul audio se poate descărca de pe exmisa.blogspot.com. Numele persoanei e cenzurat, probabil de cel care a postat înregistrarea, ca să nu dăm în capul oamenilor aiurea. Da, am ascultat și eu mesajul și e într-adevăr vocea lui Bivolaru.

Acuma, ar fi multe de zis aici. Hai să mergem de la superficial la profund; de la evident la mai puțin evident.

E destul de clar unde bate Gregorian Bivolaru cu interdicția asta: chiar înspre una dintre obsesiile lui principale, sexul. Nu degeaba precizează că respectivul (hai să-i zicem X) nu are voie să atingă, îmbrățișeze sau sărute cursantele sau aspirantele. E clar că, pentru că s-a vaccinat, Bivolaru îi taie accesul la sex (pe cât poate, evident).

Ca să facem bancul evident, așa ajung oamenii să considere că homosexualitatea e o soluție.  Dacă cu sexul opus nu se poate, mai e un sex!

Dar, la modul mai puțin evident, homosexualitatea masculină e considerată extrem de nasoală de yoghini. Însă poate nu le-ar strica experiența. Nu de alta, dar poate și-ar deschide o nouă chakra. Nu, nu aia cea mai de jos, dintre picioare, ci aia a inimii. Poate atunci nu s-ar mai comporta ca niște câini cu cei care merg contra doctrinei oficiale.

Un mesaj ulterior arată însă că X e tratat ca ciumat. Un articol ulterior de pe același blog  care a postat mesajul inițial transcrie un alt mesaj urgent al lui Bivolaru:

Un anunț important. Vă informăm pe această cale că s-a decis pentru cursantul … să nu atingă, să nu îmbrățișeze, să nu sărute nicio persoană de sex feminin din cadrul acestei școli spirituale ezoterice.
Această decizie este definitivă și irevocabilă, dar specificăm cum că această decizie nu a fost luată pentru că … s-ar fi vaccinat. În realitate el nu s-a vaccinat și, de aceea, orice speculație sau presupunere cu privire la aceasta nu este fundamentată.
Specificăm că … are de asemenea interdicție fermă de a fi atins, îmbrățișat, sărutat, de către persoane de sex feminin din cadrul acestei școli.
Vă mulțumim cu anticipație pentru înțelegere. Am încheiat.”

Mesajul e mult mai vag. Bivolaru nu specifică verbal de ce trebuie ca și cursantul cel nou să fie evitat fizic, dar se precizează în articol:

Notă: este vorba despre altă persoană decât cea din mesajul anterior, care se află la următorul link:
S-a deschis sezonul de vânătoare la vaccinați – mesaj strict autentic al lui Bivolaru!
Se pare că cel nevaccinat l-a atins pe cel vaccinat și s-a „molipsit”, devenind „infecțios” pentru următorii 7 ani!

Nu cred că trebuie să vă spun că măsura de a nu atinge sub nicio formă pe cineva e mult dincolo și de cele mai drastice măsuri anti-covid.

Deci nevaccinatul l-a atins pe vaccinat și are acum și el interdicție. Amândoi sunt tratați ca niște ciumați deosebit de contagioși. Dar de ce?

Concluzia logică a conspiraționismului extrem

MISA a fost dintotdeauna fana conspirațiilor. Masonerie, reptilieni, anul 2012, muzică rock satanică, cipuri, buncăre secrete, extratereștri – nu cred că e site de invenții atât de absurde încât să nu pună botul. Yogaesoteric.net, „portalul” MISA, e un site plin de așa ceva, mai ales în zonele dedicate masoneriei și știrilor de actualitate.

Evident, în contextul general, au fost ba de părere că virusul nu e mare brânză, ba că trebuie tratat cu hidroxiclorochină. Au fost anti-măsuri de precauție (orice măsuri) și anti-mască. Acum un an și ceva, scriam despre niște unii de la MISA făceau scandal că nu vor să li se ia temperatura la intrarea în Kaufland și nu vor să poarte mască. Poate țineți minte episodul, a vuit toată presa de ce scandal au făcut ăia.

În contextul de astăzi, sunt evident anti-vaccin. Sunt atât de anti-vaccin încât cred că vaccinul schimbă _materialul genetic _al oamenilor care și-l fac. Mai mult, cred că vaccinul omoară direct, după cum spune Yogaesoteric.net că a zis Bivolaru însuși:

Cei proști vor suferi efectele grave ale vaccinurilor. Nu se mai poate face nimic pentru ei. Mulți dintre ei chiar vor muri. Acesta este un răspuns trimis de noi, pe care puteți să îl distribuiți și să îi atenționați astfel pe toți. Cei care se îndoiesc și acum sub influența demonilor constatăm că sunt foarte dispuși să facă vaccinuri și atunci nu le mai este frică și nici nu se mai îndoiesc, tocmai pentru că demonii îi imping să ajungă la moarte. Deoarece fiecare ființă umană are dreptul la o părere, facem cunoscută și pe această cale această afirmație a noastră. Acest mesaj reflectă punctul nostru de vedere și poate să fie difuzat peste tot.

Evident, omul se ascunde stupid în spatele scuzei eterne că „fiecare ființă umană are dreptul la o părere”. Doar că nu e doar o părere, nu? În momentul în care poți să decretezi că nimeni din gruparea ta nu are voie să atingă un vaccinat, e clar că doar părerea ta contează, că ce părere au X și Y e fix zero, că ei nu au voie să se vaccineze dacă într-adevăr așa e părerea lor.

Cum s-a ajuns aici?…

Păi, evident că nu știu ce e în capul yoghinilor, dar aș presupune că au pornit de la conspirații normale și au mers din pas în pas ca să-și justifice paranoia legată de măști și vaccin. Iar apoi, pentru că au petrecut un an și jumătate mergând pe ideea că măștile, vaccinurile și tot ce e recomandat oficial nu e bun, nu puteau să lase oamenii care se vaccinează s-o facă în pace. Cum adică, să nu fie consecințe? Cum adică, după ce li s-a „modificat materialul genetic” și au ales să „sufere efecte grave” și „nu se mai poate face nimic pentru ei”, să trăiască la fel ca înainte alături de ceilalți yoghini? Nu se poate.

Cu alte cuvinte, consecințele, inexistente pentru noi ceilalți care ne-am vaccinat, au trebuit să apară repede pentru ei. Dacă nu dau semne de probleme, atunci să se ferească toată lumea de ei oricum. Să fie tratați ca ciumați.

(Și chiar dacă nu pățesc nimic, oprobriul public îi va determina pe cei care se feresc să nu se vaccineze, ca să nu fie și ei tratați la fel.)

Un pic de medicină pe barba lui Bivolaru

Evident, ce ar fi paranoia față de medicina oficială fără un pic de medicină neoficială? Pentru că dacă spui că ce fac ăia nu e bun, poate e bine să vii tu cu soluția ta la o boală nasoală.

Așa că au băgat și ei o soluție în martie anul trecut:

două remedii profilactice ce se bazează doar pe anumite plante medicinale cu eficiență dovedită, ce pot fi utilizate cu succes ca modalități profilactice sigure atât de cursanții, cât și de simpatizanții Școlii ezoterice de Yoga integrală MISA.

Într-o conferință transcrisă pe blogul exmisa de care spuneam mai sus, se pare că Bivolaru ar fi zis:

Delăsarea**, lenea în ceea ce privește utilizarea profilactică a acestor două remedii** ce au dovedit cu prisosință eficiența profilactică se plătește, ca să spunem așa, sau se va plăti scump în cazul spitalizării acelora care, datorită prostiei grase în care se află și se mențin, vor alege anapoda să nu recurgă la unul dintre aceste medii profilactice ce au fost oferite în mod gratuit cursanților acestei școli.
[…]
În concluzie ceea ce rămâne de făcut pentru fiecare cursant al acestei școli este să vă administrați zi de zi, fără să uitați, fără să neglijați, aceste remedii profilactice eficiente ce vi se pun în mod gratuit la dispoziție, deloc întâmplător.
În felul, acesta eliminați riscurile contaminării cu acest virus și sunteți scutiți de suferințele considerabile pe care o astfel de contaminare le implică.
Este cazul să vă dați seama că, în situația unei eventuale contaminări cu acest virus, respectivele suferințe mari cu care vă veți confrunta vrând-nevrând sunt inevitabile.
Alegeți tocmai de aceea starea de sănătate în locul îmbolnăvirii ce va apare în cazul contaminării voastre – nu contează unde, nu contează când – cu acest virus care vă poate afecta chiar grav sănătatea, iar riscurile imense ce apar în felul acesta pot atrage chiar moartea.

Yoghinii au primit, deci, gratuit niște „remedii profilactice” care sunt pudre din plante. Componența „remediilor profilactice” nu le-a fost comunicată la momentul respectiv, din câte am înțeles (nu e nimic special aici, au mai fost și alte conferințe în care li s-au dat cursanților plante fără să li se spună ce li se dă).

Au fost sfătuiți să ia zilnic remediile, ca să nu sufere enorm sau să moară.

Aveți aici poze și mai multe detalii despre un astfel de „remediu”, pe blogul exmisa unde s-au postat și mesajele de la Bivolaru despre yoghinii care nu trebuie atinși.

Din câte am aflat după ce m-am interesat, li s-au dat gratuit 20 de grame dintr-o pulbere și 10 ml dintr-un tonic; dar evident că doar cu câteva grame și câțiva mililitri nu te susții o pandemie întreagă. Să se dea gratuit și în continuare? Poate, dar din câte aud doar prima tură a fost gratuită. Cică atunci ar fi fost trei produse antivirus de fapt: „Super Unicum Forte”, 40 RON/100g, „Bitter Profilactic Fulger”, 80 RON/100g, și „Profilactic Forte”, 35 RON/50ml, din care ultimele două ar fi fost cele date gratuit (în cantități mici).

Între timp, „Fulger” pare să fi fost scos și pe piață. Steaua Divină, divizia de medicină naturistă a MISA, a scos pe piață „Bitter Fulger pulbere de plante” cu 80 RON/100g și „Bitter Fulger extract hidroalcoolic/glicerinat” cu 50 RON/100ml.

Nu știu cât de mulți bani au scos cu „Fulger”, dar n-are a face. Ideea e că Bivolaru își împinge cu încredere „remediul”, contra medicinei oficiale. Are soluția lui, netestată, scoasă din burtă, și garantată cu toată siguranța unui om care nu trebuie niciodată să dea socoteală pentru ceea ce spune. Orice problemă pe care o are cineva în ciuda/din cauza „remediilor” lui e problema acelui om, care sigur n-a făcut ceva corect.

Iar lui Bivolaru nu-i pasă dacă yoghinii suferă și mor decât în măsura în care poate întoarce întâmplarea în favoarea lui. Nu-l știu să fi empatizat cu cei care au murit de cancer sau din alte cauze pe la curs, auzind mult mai des blamarea victimelor. Nu e medic, deci nu poate fi dat în judecată pentru malpraxis. Nu e cercetător, deci nu spusele lui nu trebuie să treacă prin nicio verificare. Nu dă niciodată socoteală.

La fel ca mulți alții care vorbesc ca să se afle în treabă.

Singura parte bună

Singura parte cu adevărat bună din toată povestea asta e că mi-am dat seama acum că vaccinul Moderna pe care l-am făcut nu demult are niște efecte secundare. Nu doar că mă face mai puțin susceptibilă la COVID-19, așa cum speram, dar mă face de neatins de către yoghini.

M-am vaccinat nu doar contra unui virus care face ravagii la nivel mondial, ci și contra MISA și a yoghinilor autohtoni. Dacă văd un yoghin pe stradă, pot să-i spun „Sunt vaccinată!” și pe urmă să-l fugăresc prin parcări ca să-l fac de neatins de către femei (sau de către sexul opus, sau de către oricine, nu știu exact cum funcționează).

Gândul ăsta, da, gândul ăsta mă încălzește cu ceva.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |