Ziarul Adevărul ne amuză cu sfaturi pentru 2014
Există un articol pe site-ul Adevărul care se numește „Ce să schimbi în 2014 ca să-ţi meargă bine în viaţa sexuală şi profesională”. Recunosc că m-a atras mai tare decât orice articol gen „N-o să-ți vină să crezi!”, „Incredibil”, „Șocant!” pentru că n-am mai întâlnit pe nimeni care să vorbească deschis despre promovarea pe motive sexuale. Îmi și imaginam trucuri despre cum să-ți inviți colegul la un sex oral discret în biroul lui, sau metode subtile de a transmite că ce vrei în schimbul unei relații cu șefa e postul de director adjunct.
Din păcate, Adevărul nu ne spune lucruri atât de imorale și totuși utile. În schimb, suntem repede puși în temă cu adevărata problemă:
Potrivit datelor furnizate de British Natsal, o organizaţie care are ca scop studiul comportamentului interuman şi al stilului de viaţă britanic, o personă din zece caută antidotul pentru o viaţă sexual împlinită.
După tone de articole despre cum să-ți îmbunătățești viața sexuală, Adevărul ne spune adevărul: e prea mult! Ne-am săturat, căutăm antidotul, vrem sex prost! Articolul ne va oferi puțină dezinformare și niște sfaturi proaste, deși ar fi fost mult mai simplu să ne zică: „Spuneți Dragă, adu-mi te rog o cafea nu înainte, nu după, ci în timp ce. Rezolvă problema brusc și pe o perioadă lungă.”
Sexologul britaniă subliniază faptul că inhibiţia sexuală începe să se instaleze din momentul în care partenerii uită sau evită să se mai sărute. Lipsa schimbului de salivă dintre parteneri împiedică transportul de testosteron, hormonul responsabil cu creşterea libidoului în cazul ambelor sexe.
Pentru că aici am rămas zen, am căutat pe net după cercetări din domeniu. După care am căutat sexologul cu pricina: Tracey Cox, care se pare că a studiat jurnalismul și psihologia. Nu-i nimic rău în asta, doar că n-am găsit cercetări care să demonstreze așa ceva. Oricum, un nou studiu al cercetătorilor britanici a descoperit că românii nu prea știu diferența dintre cercetători și alte grupuri sociale care-și dau cu părerea. 😉
sărutul trebuie practicat cu sfinţenie, cel puţin două minute pe zi, argumentează Cox.
Pentru detalii, mergeți la Patriarhie. (scuze! Nu m-am putut abține.)
Specialista britanică insistă ca perechile să experimenteze noi locuri de făcut amor. În bucătărie, în grădină sau în baie, pe maşina de spălat pusă în funcţiune.
În… grădină? Adică în zona aia unde ai trei pomi și vezi toate geamurile vecinilor? Care vecini văd și ei prin geamuri? Zona aia care de obicei e vizibilă din stradă? În fine, merge pentru exhibiționiști, persoane care au un căsoi cu curte interioară și cei care trăiesc la zece kilometri de civilizație.
Provocaţi-vă iubitul sau iubita să-şi aleagă un magnet, să-l pună pe frigider şi să-l mute zilnic, poziţia lui devenind astfel un barometru sexual. Partea de sus a frigiderului semnifică dorinţă intensă, partea de jos este asociată lipsei chefului de sex, iar zona de mijloc trădează un interes scăzut
Nu e un sfat așa de rău pentru cei care nu se pot exprima (ingineri?), dar necesită completări: în stânga e chef de perversiuni, în dreapta e dorința de sex normal. Unghiul de rotație dă ora la care vrei să se întâmple actul.
Cumpăraţi-vă o carte cu conţinut erotic şi daţi frâu liber inspiraţiei. Dacă vă temeţi de reacţia partenerului, citiţi în paralel şi marcaţi cu o culoare paginile care v-au atras atenţia. La sfârşit, puneţi în practică scenariile care au coincis.
:-O NU vandalizați cărțile, ffs! Cercetătoare britanică pe fenea, prima lege a cercetării e să nu mâzgălești cărțile dacă vrei să ai o viață lungă și fericită. Sau poate că tipa parte din trupa aia enervantă care a pus mâna pe cărțile din bibliotecă înaintea mea și le-a făcut imposibil de citit.
angajaţii trebuie să-şi „muleze“ comportamentul pe necesităţile companiei şi să vină la masa negocierilor întotdeauna cu soluţia-cheie. Publicaţia „Forbes“ a făcut publică o listă cu sfaturi pentru lucrătorii care, în 2014, vor să ia taurul de coarne şi să plece acasă cu “premiul cel mare”. Principala strategie este, spun editorii site-ului, anticiparea nevoilor departamentului, prin indentificarea şi valorificarea oportunităţilor de muncă.
E perfect să dai sfaturi despre muncă imediat după sfaturi despre sex. Posibilitățile de glume porcoase cu angajați care-și „mulează” comportamentul pe necesitățile companiei, iau taurul de coarne și anticipează nevoile departamentului devin nelimitate. Uite doar câteva sugestii:
- bancuri despre „luatul taurului de coarne” în poziția cowgirl inversată (menționată în articol)
- bancuri despre cum poți anticipa necesitățile întregului departament și un calcul estimativ al numărului necesar de prezervative și/sau vibratoare
- identificarea și valorificarea oportunităților în contextul pixurilor căzute de pe birou
Vă las să vă distrați cu inventatul de bancuri. Nici Adevărul nu dă detalii, ci trece direct la secția de modă.
Codul bunelor maniere, tradus în limbajul industrie modei, interzice cu desăvârşire femeilor să mai îmbrace în 2014 o fustă mini din jeans sau să iasă pe stradă în trening.Tot la categoria „Aşa nu“ intră şi tricourile cu inscripţii, cizmele cu bot ascuţit şi toc cui, pantofii cu botul exagerat de pătrăţos sau şapca împopoţonată cu paiete. Aceleaşi reguli de bun-simţ dizolvă grijile domnişoarelor vizavi de blugii mamei cu talie înaltă, ascunşi pe rafturile de sus, şi bentiţele din liceu, cu flori sau funde încrustate.
-
Femeilor li se interzice cu desăvârșire, dar bărbații au voie?
-
A te îmbrăca într-un tricou inscipționat e egal cu a-ți băga degetele în ciorba altuia? Sau doar cu scuipatul sâmburilor de măsline în pumn?
-
Blugii mei de la mama cu talie înaltă sunt disponibili în rafturile de jos, de unde-i iau din când în când. Codul bunelor îmbrăcăminți insistă să mi-i mut sus? Nu de alta, dar tot ce e sus e ori cu cărți, ori extrem de greu accesibil.
În zona roşie, de alertă, se află şi pantalonii de trening inscripţionaţi pe dos, relatează „Business Insider“. Mall-urile, străzile, buticurile de la colţul străzii şi, în general, toate spaţiile destinate comerţului au fost populate de faimoşii pantaloni sport inscripţionaţi pe spate cu mesajul „Juicy Couture“. În 2014, mesajul trebuie să dispară cu tot cu pantaloni.
Îmi place modul în care au interpretat faptul că compania Juicy Couture a fost vândută altcuiva care îi schimbă complet direcția. Foarte creativ.