Roxana-Mălina Chirilă

Părul lung mai trebuie și pieptănat…

Dintr-un motiv sau altul, blogurile pe care le urmăresc dau sfaturi de frumusețe și îngrijire personală. Și de relații. Pe de o parte, tipele fac chestia asta. Pe de altă parte, și tipii fac chestia asta. Nu, nu e vorba de Radu F. șamd., ci de alde BrașovBuzz, Zoso, blabla. Fetelor, mergeți la sală. Fetelor, chestiile astea vă stau prost. Fetelor, nu vă puneți poze pe Facebook când așa și pe dincolo, fetelor, dacă tipul nu vă place înseamnă că asta și aia. Fetelor…

Chestia e că blogurile de femei vorbesc cu femeile, blogurile de bărbați vorbesc tot cu femeile și am și eu o doleanță de care nu vorbește nimeni.

#Băieților, dacă aveți păr lung… mai băgați și voi un piaptăn. Sau o perie. La ce podoabe capilare am văzut în ultima vreme, sfatul e cam așa: începeți cu pieptănatul de la vârfuri, urcați cu piaptănul pe măsură ce descurcați firele. Dar ca să nu dați în cealaltă extremă: părul nu se piaptănă când e ud leoarcă, pentru că se întinde, se rupe, chestii de-astea. Pieptănatul ăsta ar trebui făcut măcar o dată pe zi. Dacă se încurcă iar, merge și mai des.

Așa. Părul trebuie și spălat. Știu cum e să ai păr gras, care e varză în 4-5 zile, că și eu am fix la fel. Înțeleg și recunosc părul care a scăpat puțin de sub control în direcția asta, cam o zi, două… trei… patruuuu… Dar când începe să arate de parcă ar fi fost trecut prin tigaia în care ați prăjit ceva, a cam sosit vremea de spălare. Pentru efecte mai faine, puteți folosi și balsam. Da, știu, e o chestie de fete, dar se descurcă mai ușor, lucește mai mult, eventual are și ceva mai mult volum etc. Nu-i musai să-l folosiți, dar e bun balsamul la casa omului.

Atât.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |