Roxana-Mălina Chirilă

Puzzle-uri de Andrea Tilk

Cred că am mai pomenit pe aici că-mi plac destul de mult puzzle-urile. Mi se par răspunsul perfect la prea mult stres și la prea multă muncă, așa că stau de obicei cu ochiul pe magazine să văd ce mai aduc interesant.

De curând am luat două puzzle-uri de 500 de piese (Clementioni) cu niște detalii atât de minuțioase că-mi vine să studiez fiecare piesă în parte. Sunt frumoase de ți-e mai mare dragul să le faci.

Așa arată primul:

Așa arată al doilea:

E prima oară când am stat să mă uit de cine e făcut un puzzle, să caut persoana pe net și să văd ce altceva a mai făcut. După semnătură, am aflat că o cheamă Andrea Tilk și, după o căutare destul de lungă pe net, am aflat că e din Hamburg. Din păcate, site-ul ei e un site de artistă: găsești doar câteva poze pe el. Mă enervează chestia asta, la scriitori afli de unde poți să le cumperi cărțile, la artiști trebuie să cauți tot netul ca să afli că mai au ceva puzzle-uri pe Amazon, că au vândut mai demult postere sau că au făcut odată ceva interesant.

Dacă nu mă înșeală memoria, de la Lidl le-am luat – cu puțin noroc, mai sunt unele încă pe acolo. Dacă nu, oricum, astea sunt cred că unele dintre cele mai faine puzzle-uri pe care le-am avut vreodată.


Distribuie: | Mastodon | Facebook |

Comentarii: e-mail | facebook |