Lecție despre biologia femeii

[Notă: Mi s-a atras atenția că pe internet există oameni care cred orice. Și persoana respectivă avea dreptate. Înainte să faceți vreo prostie, vă voi explica că ACEAST ARTICOL ESTE O SATIRĂ. De asemenea, VIOLUL SE PEDEPSEȘTE PRIN LEGE. Prostia se pedepsește prin mai multe metode.]

Acum câteva zile am dat peste un articol scris de o femeie care a făcut avort în perioada comunistă. Da, de-ăla ilegal, pentru care puteai ajunge la pușcărie dacă autoritățile aflau și pentru care puteai ajunge în mormânt dacă ceva mergea prost. Ei, femeia asta a trecut la un pas de ambele și spune: „Am fost tratată ca un obiect.”

Și mulți comentatori îi răspund: „Pentru că ești și pentru că meriți.”

Citez:

Daga Teodora, aceasta femeie si-a meritat soarta. Mai rau decat un sistem rau si degradant este o persoana de felul acesta.

 

Nu gasesc nimic impresionant in afara faptului ca poate aceasta este soarta pe care o merita o femeie care isi doreste cu atata ardore sa faca asa ceva. Comunismul a fost plin de bube negre, stim cu totii,..dar femeia din articol a fost singura care a ales sa treaca prin toate cele. Nu am nicio urma de parere de rau pentru ea!

 

Mai bine nerusinat decat criminal! Si nu judec pe nimeni! Sper sa platim toti pentru faptele noastre! Spuneti ca ati suferit din vina unui sistem…. Ha! Ce bine e cand ai pe cine sa acuzi!
Nu pot sa nu reactionez, atunci cand vad ce tupeu are o femeie care a recurs la asa ceva, mai ales o femeie care mai are 2 copii si care zice ca e mama! Sper doar sa auziti toata viata scancetul, plansul acelui copil pe care l-ati omorat inainte de a veni in cacatul asta de lume!
Ma intrebati cine sunt eu sa va judec?! Pardon! Este punctul meu de vedere! Nu cred ca ati vrea sa va pot judeca eu!

 

Bineînțeles, nu pot decât să empatizez cu păreri ca cele de mai sus, mai ales pentru că știu secretele adevărate despre femei pe care nimeni nu vrea să vi le spună:

  • condiția de femeie este atât de mult deasupra condiției de bărbat încât înainte de a se naște o femeie, Dumnezeu o pune să semneze contracte prin care acceptă să-și doneze viața pentru a crea și crește alte ființe umane, după ce ajunge la pubertate.
  • femeia nu poate rămâne însărcinată fără voia ei: toate femeile au o bucată de piele numită himen care le acoperă vaginul în totalitate când doresc să se apere. Oricât ar vrea un bărbat, nu poate trece de această piedică. Însă, din păcate, himenul se deteriorează când femeia face sex cu cineva care nu-i este soț sau când divorțează. Dacă femeia poartă fuste scurte, himenul îngheață și poate fi spart de bărbat. Deci, de fapt, și-o cere.
  • femeia este o creatură profund rațională, care nu cunoaște sentimentele până în clipa în care își dorește să-și întemeieze o familie. Ea nu se va îndrăgosti de niciun bărbat până când nu își va dori copii.
  • femeia, fiind o creatură profund rațională și deci mult superioară bărbatului din acest punct de vedere, nu are nevoie de iubire și nu va intra într-o relație decât dacă ea este non-sexuală, sau dacă va duce la căsătorie și la copii. De asemenea, dacă intră într-o relație platonică de dragoste castă, poate cu mare ușurință să-și refuze ani de zile iubitul fără consecințe.
  • femeia este de asemenea eminamente o ființă non-sexuală. Nicio femeie nu simte dorința de sex, nicio femeie nu și-ar putea încălca limitele propuse vreodată din cauza unei chestiuni minore cum ar fi excitația (care nu apare la femei) și sub nicio formă nu ar putea avea nevoie de sex.
  • femeia nu are de ce să vrea sex din punctul de vedere al relației. Intimitatea fizică e un eufemism pentru desfrâu și nu există niciun fel de bucurie de a fi cu celălalt înainte, în timpul sau după sex. Faptul de a fi ținută în brațe de un bărbat iubitor o dezgustă. Nu există nicio intimitate reală în cea fizică. Intimitatea adevărată îl conține pe Heidegger.
  • pe de altă parte, când femeia face, totuși, sex, ea trăiește un orgasm atât de intens încât îl mai simte și peste trei-șase luni, ceea ce înseamnă că poate să-și trăiască toată viața într-un orgasm. Ei bine, la un astfel de pact cu Dumnezeu, ea are datoria să producă copii când El vrea. Dacă nu s-a putut abține la gândul orgasmului de trei luni, deși avea toate condițiile asigurate, e datoria ei să-i aibă.
  • femeia este mai puțin pură și neprihănită decât copilul pe care-l poartă, ceea ce înseamnă că viața ei e deja trăită și este deci mult mai puțin semnificativă decât cea a unui fetus de 3 cm care seamănă cu un mormoloc cu față și are mai puțină conștiință de sine decât atât.

Celor care știu că omul este om de la bun început și că fiecare dintre noi a existat în acest corp de la începutul începuturilor, le dedic acest filmuleț despre sacralitatea vieții în totalitatea ei:

[ȘI VĂ REAMINTESC CĂ ACEST ARTICOL ESTE IRONIC, SARCASTIC, NEADEVĂRAT.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *